Video

Komentari 0

Vani je nova epizoda hit serije 'Cimeri': Influenceri nisu platili struju pa su im je isključili?!

Vani je nova epizoda hit serije 'Cimeri': Influenceri nisu platili struju pa su im je isključili?!

Na JoomBoos YouTube kanalu izašla je druga epizoda novog serijala 'Cimeri' u kojima pratimo avanture Petre i Renata, influencera cimera koji su mislili da nikad ne bi živjeli zajedno da ne moraju. Kako izgleda njihov suživot, pogledajte u novoj dramatičnoj epizodi 'Tko je isključio struju?'

Prepirke, svađe, međusobna podbadanje i smicalice, sve je to dio svakodnevnog suživota Petre i Renata, najpoznatijih hrvatskih Cimera i influencera koji su smješteni u isti stan da žive zajedno zatvoreni i testiraju vlastite granice.

POGLEDAJTE VIDEO:

U novoj epizodi naziva 'Tko je isključio struju?', Petra Dimić, poznatija kao Saamo Petraa, i Renato Erceg, svađaju se oko pronalaska posla. Dok Renato tvrdi da se ljudi zapošljavaju 'samo priko veze', Petra je uvjerena da je to obični izgovor i da se on ni trudi dovoljno.

Kako bi se Renato trgnuo i počeo aktivnije tražiti posao, Petra smisli plan da ga prestraši.

Dok Renato mirno spava, ona odluči isključiti osigurače kako bi nestala struja i kako bi Renato pomislio da je to zbog neplaćenih računa. 

- Došli su ovdje i uzeli su ove osigurače i prerezali žice i rekli su da moraju dovesti te nove žice, ali tek kad mi platimo, uvjeravala je Petra Renata, no čini se da njega to baš i nije dirnulo.

- Mislim, šta da ti kažem, idući put zaključaj vrata i ne mogu nam ući u stan isključiti struju, zaključio je Renato i nastavio odmarati.

Kako se situacija razvila do kraja, pogledajte u novoj epizodi koja je, ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, još bolja od prve.

- Prva epizoda je bila odlična, a druga je tek vrh, napisala je jedna obožavateljica, a druga je dodala da je to "najbolji serijal na svijetu".

Pogledajte i vi novu epizodu ekskluzivno na JoomBoosu i pratite avanture poznatih domaćih influencera koji su zaključani zajedno u stan, baš poput Renea i Mile u 'Eksperimentu' 24sata Oriđiđi produkcije!

POGLEDAJTE VIDEO: