Obavijesti

Video

Komentari 4

Veganka u showu priznala tati da je s dečkom probala meso: 'Tata nije presretan, ali drži se!'

Veganka u showu priznala tati da je s dečkom probala meso: 'Tata nije presretan, ali drži se!'
1

U drugoj epizodi showa Oriđiđi produkcije, 'Tko mi bolje kuha?', veganka Ivana tati je priznala da je s dečkom probala meso. Sad nam je otkrila je li joj tata predbacivao za to i nakon snimanja showa i kako se nosi s tim

I dalje sam veganka, ali ipak povremeno pojedem i meso. Tata nije baš presretan s time, ali shvaća da sam ja odrasla osoba i da je to moje tijelo i život i da imam pravo sama donositi odluke u vezi toga što ću jesti. Iako bi mu bilo puno draže da se striktno držim veganstva jer je njemu to jako bitno. Tata je ispočetka bio malo ljut, čak ne toliko što sam probala meso nego više zbog toga što sam mu lagala - ispričala nam je Ivana nakon što je odgledala epizodu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dojmovi joj se još uvijek sliježu, kao i tati Branku i dečku Anti, koji su za nju kuhali u drugoj epizodi. Ali su jako zadovoljni kako je sve na kraju ispalo.

-  Tata, Ante i ja smo bili jako zadovoljni kako je sve skupa prošlo. A dobili smo i puno pozitivnih komentara od okoline. Svi su se lijepo nasmijali našim nevoljama - priznala nam je Ivana. Učinilo nam se kad je probavala njoke s tartufima koje su joj skuhali da joj nisu bili baš toliko ukusni, kao što je tada pred kamerama rekla. Ali dečki su ipak skroz pogodili i nije se mogla požaliti.

Snimanje novog serijala 24sata "Tko mi bolje kuha?"

- Iskreno kad sam probavala hranu bila mi je super, oba jela su bila dobra, s obzirom da ste im malo zapaprili s izazovom da sami moraju napraviti njoke, što je obojici bilo prvi put, pa su od starta bili zatečeni izazovom. Ali to je malo izjednačilo šanse. Tata je bolje napravio umak,  Ante se bolje snašao s njokima - objasnila je.

Snimanje novog serijala 24sata "Tko mi bolje kuha?"

Iako je na kraju ipak pobijedio tata, Ante se zbog toga nije naljutio, a kako mu se ona nakon toga iskupila, kaže, ostat će "njihova mala tajna".

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako su se Ante i Branko snašli u izazovu pravljenja domaćih njoka i kako je Ivana zaista reagirala na njihova jela te zašto se odlučila za tatino, pogledajte u epizodi na 24sata Oriđiđi YouTube kanalu. Svakog četvrtka od 12:00 sati pratite nove epizode 'Tko mi bolje kuha?'.