Video

Komentari 1

Vi odmarate, a on usisava sve! 'Ulovite' popust na pametni usisavač u live shoppingu

Vi odmarate, a on usisava sve! 'Ulovite' popust na pametni usisavač u live shoppingu

Pratite uživo live shopping u petak 10.12. i iskoristite ekskluzivne popuste na pametne usisavače, satove i kamere samo na venkon.hr. Pažljivo gledajte video i ne propustite kod s ekstra popustom na sve.

10. prosinca u 12 sati, na Facebooku i Youtube kanalu 24sata, počinje Friday Live Shopping uz Venkon tijekom kojeg vas očekuju ekskluzivni popusti. Kroz shopping vas vodi simpatičan dvojac, voditelj Rade Radolović te voditeljica komunikacija tvrtke Bjelić Co, Katarina Mihalj, koji će predstaviti gledateljima mnoštvo proizvoda iz Venkon webshop ponude.

Među ostalima u ponudi su 360 S10 pametni robotski usisavač, idealan božićni poklon kojim štedite vrijeme sebi i svojim ukućanima.Tražite li poklon za djecu, 360 E1 ili E2 pametni dječji sat osigurat će vašu bezbrižnost. Želite li se osjećati sigurno saznajte koja je kamera u ponudi Venkona.

Sve ostale proizvode pogledajte u videu i na webshopu venkon.hr tvrtke Bijelić CO. Iskoristite promo kod za dodatna božićna iznenađenja.

Ovo je odlična prilika da ulovite proizvode sa Venkon webshopa po sniženim cijenama iz udobnosti i sigurnosti vašeg doma.

Otkrijte i ostala iznenađenja ovogodišnje Venkon božićne priče.

Budite brzi jer dodatni popusti traju samo danas do kraja dana.