Obavijesti

Video

Komentari 3

Veliki video dosje: Tajna smrti Francuskinje Anne u Hrvatskoj

TRAGOM NESTALE FRANCUSKINJE Zašto je Anne, kako i s kim došla na napuštenu cestu u Tržiću Tounjskom te odakle joj udarac na glavi, istražitelji će s obzirom da imaju samo kostur, teško odgonetnuti...

VIDEO

Anne Cecile Pinel nestala je tijekom 2013. godine na glazbenom festivalu Memento Demento. Početkom ove godine pronađene su kosti za koje su istražitelji sumnjali da bi mogle biti njezine, a nakon DNK analize je i potvrđeno da se radi o nesretnoj 23-godišnjakinji. Prvotna potraga za njome nije dala rezultate obzirom da je područje na kojem je pronađena bilo označeno kao minsko polje.

POGLEDAJTE VIDEO SPECIJAL:

Pokretanje videa...

04:37

To je i povuklo pitanja brojnih istražitelja, ali i njezinih roditelja i prijatelja, oko toga što bi ona samoinicijativno tamo radila. Sumnjalo se u to da je ubijena obzirom da je umrla od ozlijede glave. Hrvatska obdukcija pokazala je kako je smrt bila nesreća, no njezini roditelji zahtijevali su obdukciju u Francuskoj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zbog vrlo malog broja tragova koji su se mogli i prikupiti nakon što je tijelo tri godine bilo na otvorenom, tijelo Anne Cecile napokon je sahranjeno.

Oko 200 ljudi došlo je na posljednji ispraćaj Anne Cecile koji se održao u petak prijepodne u selu blizu Albervillea. Njezina obitelj izrazila je želju za ceremoniju na kojoj mogu prisustvovati svi koji su bili uključeni u potragu za njome kada je 2013. godine nestala u Hrvatskoj tijekom glazbenog festivala.

- Anne Cecile se vratila kući. To je olakšanje, ali borba nije gotova. Svi želimo znati istinu i nećemo odustati dok ju ne saznamo. Još uvijek imamo dovoljno energije za to, kao i sva naša obitelj i rodbina. Prošlo je tri i pol godine otkako ju tražimo, ali garantiramo vam da ćemo nastaviti potragu za istinom - napisala je majka u pismu.

Županijsko državno odvjetništvo u Karlovcu još istražuje kako je ozljedu zadobila, odnosno još uvijek su otvorene obje opcije, da je pala i udarila glavom ili da ju je netko udario, odnosno da je njezina smrt posljedica kaznenog djela. Djevojka je navodno imala prijelom na donjem dijelu lubanje kraj sljepoočnice. Takve ozljede “ispod oboda šešira” obično se viđaju kod žrtava ozlijeđenih u padu. Roditelji i obitelj Anne-Cecile skloniji su drugoj verziji, odnosno sumnjaju da je sitna, krhka djevojka, koja je zbog problema sa sluhom nosila slušni aparatić u oba uha, bila žrtvom kaznenog djela.

Pitanje je hoće li okolnosti ikad biti do kraja rasvijetljene budući da su istražitelji na mjestu pronalaska kostiju nakon više od tri i pol godine što je tijelo bilo na otvorenom, pronašli vrlo malo tragova.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković