Obavijesti

Video

Komentari 6

Vlaho Arbulić: 'Tatjana i ja smo tetovažu posvetili kćeri Luci'

Vlaho Arbulić: 'Tatjana i ja smo tetovažu posvetili kćeri Luci'
6

Vlaho Arbulić, pjevač i maneken, odgovorio je na naša 24 pitanja i otkrio zašto pjeva na engleskom jeziku, hoće li kći Luce ići njegovim stopama i tko kuha doma, on ili supruga Tatjana

Pronalazim je u životu općenito, u izgovorenim i neizgovorenim osjećajima, nekim uspomenama, možda i kajanjima, odgovorio je Vlaho kad smo ga u 24 pitanja pitali gdje pronalazi inspiraciju za svoje pjesme. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vlaho je odrastao u Konavlima, a srednju školu je završio u Sjedinjenim Američkim Državama. 

- Za inspiraciju i za taj početak mog glazbenog puta to je bilo nezamjenjivo iskustvo - rekao je i dodao da se u određenom trenutku života, kad za to dođe vrijeme, možda opet vidi tamo. 

Završio je Fakultet elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, a za taj period života ga veže puno lijepih uspomena. 

- Bilo je stvarno puno lijepih trenutaka, od završetaka semestara kad bi s društvom slavili, zimovanja s frendovima s faksa, do svirki u domu na 'Savi' i menze u pauzama između predavanja, rekao je. 

S Tatjanom Dragović ima kćer Lucu s kojom često objavljuje covere pjesama na Instagram profilu, a posvetili su joj i tetovažu - slovo L u obliku violinskog ključa. 

- Ona pokazuje interes za svijet oko sebe, kako za glazbu, tako i za sto drugih stvari. Nastojim joj dati slobodu da se kreativno izražava kroz sve te stvari koliko god i kako god ona želi i mislim da je to najbolji način da raste, rekao je. 

POGLEDAJTE ZENZACIJU:

Pokretanje videa ...

Neostvarenih životnih želja nema, jer je, kako kaže, premlad i još stigne sve. 

Što je još Vlaho rekao možete pogledati na YouTube kanalu 24sata.