Obavijesti

Video

Komentari 1

Voditelj Ivan Vukušić: Kod žena prvo primjećujem stav i pogled

Voditelj Ivan Vukušić:  Kod žena prvo primjećujem stav i pogled

Na Weekend Media Festivalu u Rovinju ulovili smo voditelja Ivana Vukušića koji nam je odgovorio na 24 pitanja. Otkrio nam je zašto voli tenis, što najbolje kuha i što radi kad ništa ne radi

Televizijski i radijski voditelj Ivan Vukušić već neko vrijeme osvaja srca publike, pogotovo ženske. Vodio je emisiju 'A strana' s Duškom Ćurlićem, a s Ivom Šulentić glazbeni show 'The Voice'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

-  Najdraži kolege su mi oni s kojima radim trenutno, ali ako moram izabrati, onda Moja Šule, imamo i zajednički hashtag, #schulevukusche. 

Kad ne radi, Ivan igra tenis, šeta psa, druži se sa svojom djevojkom i prijateljima, ali i kuha. 

- Najbolje pravim rebarca koja su odležala u marinadi koju smislim sam taj dan, ovisno o namirnicama koje imam u hladnjaku. Treba malo viskija, bijelog vina, meda, mogao bih vam nabrajati do prekosutra. A radim neloše i kolače, pogotovo chilli čokolada s višnjom. 

Poznat je i kao veliki ljubitelj tenisa. Na Wimbledonu je upoznao Rogera Federera, Gorana Ivaniševića i Novaka Đokovića. Njegova ljubav prema tenisu počela je u djetinjstvu. 

- Kad sam bio mali vidio sam kuma kako se vraća s tenisa s drvenim reketom. Dao mi ga je da lupam po zidu, nekad niste imali teniske terene. Kad sam vidio kako je to fora, graciozno, lijepo, otišao sam i na teniski teren. Onda sam gledao Gorana Ivaniševića kako igra s Peteom Samprasom i Agassijem ona finala koja su nas sve koštala sijedih na glavi i živaca. Zatim Rogera Federera koji igra najljepši tenis. Obožavam tenis i ne mogu bez njega zamisliti život - objasnio je.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa ...

Kod žena prvo primijeti stil, stav i pogled, iako više primjećuje obične prolaznice nego kolegice s estrade. 

- Postalo mi je to sve malo preuobičajeno, neka se nitko ne naljuti - rekao je. 

Zapratite YouTube kanal 24sata i pratite serijal 24 pitanja.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?