Vrtićanci objasnili koliko koštaju mobiteli i tko ih smije imati: 'Ja mislim da je oko 100 kn jedan' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 1

Vrtićanci objasnili koliko koštaju mobiteli i tko ih smije imati: 'Ja mislim da je oko 100 kn jedan'

Vrtićanci objasnili koliko koštaju mobiteli i tko ih smije imati: 'Ja mislim da je oko 100 kn jedan'

Tko o čemu, klinci o tehnologiji! U novoj epizodi zabavnog serijala 'Nikaći' na JoomBoosu vrtićanci su ovoga puta s influencericom Nikom Pavičić raspravljali o mobitelima, tehnologiji i društvenim mrežama

VIDEO

Tko sve smije imati mobitel? Koliko košta mobitel? Što je to TikTok, a tko koristi Facebook? Sve su ovo pitanja koja je u novoj epizodi 'Nikaća' Nika Pavičić postavila klincima iz vrtića 'Dječji koraci'. Naravno da su oni opet imali najbolje odgovore na njih.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Mama i tata i starije seke smiju imati mobitel, ja ga još nemam - zaključila je jedna djevojčica. Neki njezini prijatelji su se pohvalili da ipak imaju mobitele već sad, a na njima se uglavnom igraju ili gledaju crtiće.

- Ja imam tatin stari mobitel koji mi je dao kad je sebi kupio novi - rekao je jedan dječak.  A za što se sve može koristiti mobitel, bilo je Nikino sljedeće pitanje.

- Možemo gledati nešto na Facebooku i Instagramu, možemo čitati, možemo igrati igrice, zvati nekoga na poziv i slati male sličice - simpatični su odgovori klinaca. No, koliko onda košta jedan mobitel ako ga skoro svi odrasli imaju? Malo ili puno?

- Pa ja mislim da košta 100 kuna - zaključila je jedna vrtićanka. Drugi su procijenili da bi cijena mogla biti oko 10 do 13 kuna, a jedna je djevojčica samo rekla da vjerojatno košta "dosta..."

Od poziva im se više sviđaju poruke, a kad su došli na temu društvenih mreža, tu su se klinci bome raspričali. Neki su društvene mreže povezali s igricama, drugi su odmah spomenuli Facebook, Instagram i slike koje se ondje objavljuju, a najviše im se ipak sviđa TikTok.

- Na TikToku možemo nešto gledati što neki ljudi rade i onda se to naplaćuje - rekla je jedna djevojčica. Druga je rekla da se ondje najčešće pleše i snimaju neki zabavni glazbeni videi. Nakon toga su neki klinci Niki otkrili čak i svoje šifre koje koriste na mobitelima, a kad ih je pitala u kojim se situacijama ne smije koristiti mobitel, mišljenja su im bila različita. 

Pogledajte što su joj još sve otkrili i zabavite se uz još jednu epizodu preslatkih 'Nikaća' na JoomBoos YouTube kanalu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura