Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242

'Zagreb volimo najviše i zbog toga smo mu odlučile pomoći'

Dora Zane živi u Nizozemskoj, a kada je u nedjelju saznala što se dogodilo njezinom rodnom gradu, niz lice su joj potekle suze. No nije ostalo samo na tome. Za Zagreb sad skuplja novac...

Foto: 24sata Video
14 komentara

Probudile smo se u nedjelju i zatekle su nas grozne fotografije, fotografije naših obitelji, strahovite poruke naših bližnjih. Zagreb je pogodio potres. Teško nam je to bilo čuti, pogotovo kada si daleko od kuće. Odlučile smo pomoći svome rodnom gradu, gradu kojeg volimo najviše na svijetu, rekla je Dora Zane, Hrvatica koja živi u Amsterdamu u Nizozemskoj.

POGLEDAJTE NJEZINU PORUKU ZA ZAGREPČANE: 

Ona i još četiri djevojke - Jana Zane, Anja Herceg, Sara Juričić i Anamarija Užbinec, odlučile su na stranici gofund.me pokrenuti kampanju putem koje se skuplja novac za sve Zagrepčane čiji su domovi stradali u potresu. Trenutačno su prikupile više od pola milijuna kuna. Prvotni cilj im je bio prikupiti 750.000 kuna, no djevojke vjeruje da će iznos debelo premašiti. Kampanja će biti otvorena do iduće nedjelje. 

Dora kaže kako su u kontaktu sa Stožerom civilne zaštite putem kojeg će dobiti informaciju kojim obiteljima je pomoć najpotrebnija, kao i s KBC-om Zagreb.

- Našim najdražim sugrađanima poručujemo da puno mislimo na njih, da nam nedostaju i da jedva čekamo da se vidimo u Zagrebu. On će ponovno biti najljepši grad na svijetu - rekla je Dora, sa suzama u očima. 

Njezin emotivni video pogledajte na YouTube kanalu 24sata.

POGLEDAJTE PODRŠKU ZAGREBU IZ SARAJEVA I BEOGRADA: 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message