Obavijesti

Video

Komentari 9

Zavirili smo na set prve teen bilingvalne serije u regiji: Kugla mu je slomila prst na setu!

Zavirili smo na set prve teen bilingvalne serije u regiji: Kugla mu je slomila prst na setu!

Na JoomBoos YouTube kanalu upravo je objavljen jedan od dva dokumentarca o prvoj bilingvalnoj teen seriji u regiji, The Outsidersima. U prvom nastavku glumci pričaju svoju priču iza kamera

Za ove uloge cijela se ekipa pripremala tjednima unaprijed, prije nego je uopće i krenulo snimanje. Imali smo probe koje su trajale po pet, šest sati i svi smo se skroz dali u to da svoje uloge odigramo najbolje što možemo, ispričala je mlada glumica Noah Fischer, koja u 'The Outsiders' seriji glumi lik Elene.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona je glavna pozitivka koja se iz klasične srednje škole prebacila u internacionalnu, ali ondje nije našla prijatelje, već se nastavila družiti samo sa svojom prvom ekipom. Oni su se prozvali 'outsiderima' a sad su jednog novog 'outsidera' morali prihvatiti u svoju ekipu. Noahu, koji se iz Londona zbog mamina posla preselio u Hrvatsku. Njega je odlično utjelovio mladi londonski glumac, Josh Thorley.

- Noah je izgubljen dječak koji je cijeli svoj život navikao na to da se stalno pronalazi. U novim državama u koje seli zbog maminog posla, u novim sredinama u koje upada. A sada mu dolazak u Zagreb, iako kaotičan na početku, izgleda kao nešto što bi moglo zaista potrajati - priča nam Josh priču njegova lika, Noahe.

I njemu i ostalim glumcima, ali i ostatku ekipe, na setu je bilo jako zabavno, ali dogodila im se i mala nezgoda. JoomBoosov producent Ivan završio je na hitnoj nakon što mu je na nogu pala kugla za kuglanje i slomila mu palac.

- Nismo imali pojma kome je točno pala kugla na nogu, samo smo čuli da nekoga vode na hitnu. Netko od ekipe je uzeo kombi, Ivana stavio unutra i odmah su ga odvezli u bolnicu. U kombiju nam je ostala sva oprema, rasvjeta, ton, tada je već pao mrak, a mi smo svi bili u panici, nismo mogli nastaviti snimati bez opreme, nismo znali je li Ivan u redu ili nije. To je definitivno bilo jedno od najintenzivnijih iskustava sa snimanja - prisjetio se Marko Gregurić, mladi glumac koji je utjelovio lik svojeglavog i tvrdoglavog Vite, Elenina prijatelja.

Kako su se ostali glumci snašli na snimanju i kako je najpopularnija bilingvalna teen serija u regiji izgledala 'iza kamera', pogledajte u prvom od dva dokumentarca samo na JoomBoos YouTube kanalu.

POGLEDAJTE VIDEO: