Obavijesti

Video

Komentari 1

'Zlatna' Matea: 'Na Olimpijske igre sam išla s ciljem da osvojim prvo mjesto. Pucali su mi mišići'

'Zlatna' Matea: 'Na Olimpijske igre sam išla s ciljem da osvojim prvo mjesto. Pucali su mi mišići'
3

Naša zlatna olimpijka Matea Jelić je ispričala cijelu priču o svome uspjehu. Kako je reagirala na osvojeno zlato u Tokiju, koliko je trenirala, ali i tko joj je naveći oslonac otkriva u intervjuu

VIDEO

Prvu medalju sam osvojila u Kninu. Dobila sam treće mjesto i bila ljuta kako su mi mogli dati medalju, a izgubila sam, komentirala je taekwondo olimpijka Matea Jelić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Hrvatsku je osvojila prvu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i podigla cijelu Hrvatsku na noge od ponosa. Samo 15 sekundi Matea je gubila, no zbog tri udarca koja je zadala Britanki Lauren Williams, njena sudbina se preokrenula i postala je pobjednica.

- Nakon pobjede nas je puno ljudi dočekalo. Bilo je sve odjednom i nekako previše - komentirala je Matea i dodala kako se nakon pobjede dugo oporavljala od doživljaja s olimpijade te kako se sada ponovno posvećuje sebi.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju se najviše povezala s braćom Sinković koji su joj bili najveća podrška i najviše je razumjeli. 

Zlatna olimpijka Matea Jelić svečano dočekana u svom Kninu

- Na Olimpijske igre sam išla osvojiti zlato. Znala sam da ne želim niti drugo, niti treće mjesto. Prije finala sam pričala sa sobom i shvatila koliko sam cijeli život davala da bih došla do ovoga gdje sam sada i jednostavno odlučila da si neću dozvoliti poraz. Tako je i bilo - dodala je.

U cijelom procesu priznaje kako joj najviše fali obitelj. Taekwondo je sport koji je većinom usamljen te se jako puno vremena mora upravo provesti na oporavak i treninge. Ipak, cijela obitelj i prijatelji su uvijek uz nju.

Chiba: Matea Jelić i Lauren Williams u borbi za zlatnu medalju

- Koliko god ja mislim da sam nekada sama, kada dođe do ovakvih rezultata vidiš da uopće nije tako - komentirala je i dodala kako se iznenadila reakcijom Hrvata na njenu pobjedu.

Matea se trenutno vraća ponovno u trening i posvećuje budućim ciljevima.

- Imam tek 23 godine, a ovo je za mene tek početak. U jednoj bilježnici imam zapisano sve što želim postići i nadam se da će sve ići po planu - dodala je za kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Serijal 'Moja priča' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt
VELIKI INTERVJU

Daniela Trbović: Jednom mi je gledatelj zaželio smrt

Daniela Trbović poznata je televizijska voditeljica na HRT-u. Otkrila je kako je to biti na televiziji u 60-ima i zašto se 's drugačijim metrom mjeri muška i ženska ljepota na televiziji'. Pogledajte u intervjuu

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno