'Zlatna' Matea: 'Na Olimpijske igre sam išla s ciljem da osvojim prvo mjesto. Pucali su mi mišići' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 1

'Zlatna' Matea: 'Na Olimpijske igre sam išla s ciljem da osvojim prvo mjesto. Pucali su mi mišići'

'Zlatna' Matea: 'Na Olimpijske igre sam išla s ciljem da osvojim prvo mjesto. Pucali su mi mišići'
3

Naša zlatna olimpijka Matea Jelić je ispričala cijelu priču o svome uspjehu. Kako je reagirala na osvojeno zlato u Tokiju, koliko je trenirala, ali i tko joj je naveći oslonac otkriva u intervjuu

VIDEO

Prvu medalju sam osvojila u Kninu. Dobila sam treće mjesto i bila ljuta kako su mi mogli dati medalju, a izgubila sam, komentirala je taekwondo olimpijka Matea Jelić.

POGLEDAJTE VIDEO:

Za Hrvatsku je osvojila prvu zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Tokiju i podigla cijelu Hrvatsku na noge od ponosa. Samo 15 sekundi Matea je gubila, no zbog tri udarca koja je zadala Britanki Lauren Williams, njena sudbina se preokrenula i postala je pobjednica.

- Nakon pobjede nas je puno ljudi dočekalo. Bilo je sve odjednom i nekako previše - komentirala je Matea i dodala kako se nakon pobjede dugo oporavljala od doživljaja s olimpijade te kako se sada ponovno posvećuje sebi.

Na Olimpijskim igrama u Tokiju se najviše povezala s braćom Sinković koji su joj bili najveća podrška i najviše je razumjeli. 

Zlatna olimpijka Matea Jelić svečano dočekana u svom Kninu

- Na Olimpijske igre sam išla osvojiti zlato. Znala sam da ne želim niti drugo, niti treće mjesto. Prije finala sam pričala sa sobom i shvatila koliko sam cijeli život davala da bih došla do ovoga gdje sam sada i jednostavno odlučila da si neću dozvoliti poraz. Tako je i bilo - dodala je.

U cijelom procesu priznaje kako joj najviše fali obitelj. Taekwondo je sport koji je većinom usamljen te se jako puno vremena mora upravo provesti na oporavak i treninge. Ipak, cijela obitelj i prijatelji su uvijek uz nju.

Chiba: Matea Jelić i Lauren Williams u borbi za zlatnu medalju

- Koliko god ja mislim da sam nekada sama, kada dođe do ovakvih rezultata vidiš da uopće nije tako - komentirala je i dodala kako se iznenadila reakcijom Hrvata na njenu pobjedu.

Matea se trenutno vraća ponovno u trening i posvećuje budućim ciljevima.

- Imam tek 23 godine, a ovo je za mene tek početak. U jednoj bilježnici imam zapisano sve što želim postići i nadam se da će sve ići po planu - dodala je za kraj. 

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

Serijal 'Moja priča' te svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našoj Videoteci, našim TikTok, Instagram i Facebook profilima, na 24sata.hr te na službenom YouTube kanalu 24sata.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura