Video

Komentari 130

Znali su Vanga i Nostradamus: Trump i Putin će dijeliti svijet

Znali su Vanga i Nostradamus: Trump i Putin će dijeliti svijet

Baba Vanga koja je predvidjela napad 9.11. i uspon ISIL-a, tvrdila je i da je Barack Obama posljednji predsjednik SAD-a. Za 2018. godinu najavila je novi svjetski poredak

Baba Vanga koja je predvidjela napad 9.11. i uspon ISIL-a, tvrdila je i da je Barack Obama posljednji predsjednik SAD-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Baba Vange je predvidjela da će 44. predsjednik SAD-a biti Afroamerikanac.

No nakon toga počela je tvrditi i da će on biti posljednji čelnik Amerike što znači vrlo lošu prognozu za njegovog nasljednika Donalda Trumpa. Baba Vanga je tako za 2018. godinu najvila novi svjetski poredak, a tvrdila je i da SAD više neće biti glava velesila.

Slijepa bugarska proročica Vangelia Gušterova predvidjela je i perestrojku u SSSR-u, smrt princeze Diane kao i Hitlerov neslavni kraj. Proročica je vidjela i vlastitu smrt, i to 11. kolovoza 1996., kao i nedavne sukobe u Gruziji. Baba Vanga prorekla je da će ljudi za otprilike 200 godina komunicirati s izvanzemaljcima, no da mnogi od njih već dugi niz godina žive na zemlji. Tvrdila je kako joj informacije o budućem prostoru i vremenu šalju neka nevidljiva bića.

Vangelia Gušterova rođena je 3. listopada 1911. kao Vangelia Pandeva Dimitrova u Strumici u Makedoniji. Oslijepila je kao 12-godišnja djevojčica kada ju je u svoj vrtlog zahvatio tornado. Pronašli su je zatrpanu kamenjem s očima punim pijeska. Baba Vanga je za 2018. godinu najavila da će svjetske sile i zamijeniti uloge sa zemljama u razvoju i da će Kina postati svjetska velesila. Za 2111. godinu je najavila da će zemlju grijati i osvjetljavati umjetno sunce, a ljude će zamijeniti kiborzi, roboti s ljudskim umom. Za 5079. predvidjela je kraj svijeta. 

>>> Sve o Vanginim proročanstvima čitajte u knjizi "Baba Vanga: Misterij zapečaćenih proročanstava"

U VIDEO VIJESTIMA JOŠ POGLEDAJTE: 

Sve tajne Donalda Trumpa! Pobjedu mu donio njegov rođendan, a sada će on donijeti Treći svjetski rat

Pervan: Sve je to utjecaj Slovenije! Kerum: Trump i ja smo jako slični

Kaznili je s 2.600 kuna jer nerast nema dozvolu za seks

Tragedija u Sesvetama: Pucao u ženu pa oduzeo život i sebi

Sam i smrznut: Dječak hodao s metlom u ruci cestom u Puli

Cijela Koška plakala je za voljenom Anom

Vatreni sigurno pobjeđuju Island!

Fanovi totalno poludjeli za Bieberom