Obavijesti

Video

Komentari 5

Zvijezda 'Dnevnjaka' i Šebalj komentirali auto oglase: 'Bježi od onih koji ih pišu detaljno...'

Zvijezda 'Dnevnjaka' i Šebalj komentirali auto oglase: 'Bježi od onih koji ih pišu detaljno...'
4

24sata ORIĐIĐI produkcija lansirala je novu regionalnu epizodu Zvijezde vrište s NAVAK staze pored Beograda. Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte kako je vrištao Miloš Milaković

VIDEO

Moram priznati da me je malo strah. Znam da ćeš u jednom trenutku samo početi 'divljati' stazom, rekao je pomalo bojažljivo Šebaljev novi gost u serijalu 'Zvijezde vrište' - Miloš Milaković. Svoju popularnost stekao je s humorističnom emisijom 'Dnevnjak', a sada sam vodi YouTube kanal kojeg prati više od 180.000 ljudi, a njegovi skečevi nasmijavaju cijelu regiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon više od 70 epizoda sa hrvatskim sportašima, glumcima, voditeljima, pjevačima, došlo je vrijeme da Šebalj ugosti i najveće face iz regije. Na stazi NAVAK, nedaleko od Beograda, Šebalj je učio zvijezde driftati i okretati auto pod ručnom.

- Ti si najveći poznavatelj njemačkih automobila. Prije emisije smo za tebe promijenili mjenjač i zavarili diferencijal. Samo ne smiješ prebaciti u četvrtu - upozorio prije samog početka vožnje Šebalj Miloša. 

Sjeli su u auto i započeli s avanturom. Nakon kratkog laganog razgovora, Šebalj je poželio i naučiti nešto od svog gosta. Naime, Miloš na svom kanalu ima serijal u kojem analizira oglase za automobile pa je Šebalju objasnio na što treba pripaziti prilikom kupovine polovnog automobila.

- Oglasi često imaju literarnu formu. Kupovina automobila jako zavisi od njih. Treba bježati od onih koji detaljno pišu oglase, to su psihopati. Čovjek koji je spreman napisati tisuću riječi o svom automobilu, taj je psihopat - stručno je objasnio Milaković.

POGLEDAJTE I 24 PITANJA S MILOŠEM MILAKOVIĆEM:

Nakon što je Šebalj naučio trikove za kupovinu polovnog automobila, dodao je gas. Ludovao je stazom, driftao, okretao auto pod ručnom, a Miloš se našalio kako će ovakva divlja vožnja sigurno dobro doći njegovoj diskus herniji.

- Ne mogu se koncentrirati dok ovo radiš. Ovo je stvarno van pameti. Zna se kako se ulazi u zavoje, ovako ne! - govorio je Miloš dok je Šebalj divljao stazom.

A došlo je vrijeme i da zamijene uloge. Miloš je sjeo za vozačko sjedalo i prvi zadatak kojeg je trebao položiti bilo je okretanje auta pod ručnom i to je uspio iz prvog pokušaja.

- Kakav gospodin! Svaka ti čast - pohvalio je Šebalj Miloša, a on je spremno dodao:

- Pa ja sam to trenirao i studirao godinama - našalio se.

Nakon uspješnog okretanja auta pod ručnom, uspješno je odradio i driftanje, a tada je na red došla i njegova specijalnost. Morao je prezentirati kako bi prodao BMW u kojem se upravo vozio.

- Vidi se da nije udaran nigdje. Ovo je tvornički ovako napravljeno - pažljivo je pokušao kamuflirati Miloš vidljivu štetu, a Šebalj mu je pojasnio tko je to napravio.

POGLEDAJTE VIDEO:

VIDEO

- Nives Celzijus je udarila auto - pojasnio je Šebalj, a Miloš je odmah dodao da je zbog toga autu i porasla cijena.

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'
TKO JE KRIV?

Šebalj: 'Zbog zgrada u centru grada ne vidiš dobro križanje...'

Nova epizoda Tko je kriv? govori o nesigurnim vožnjama po centru grada, što zbog rasporeda zgrada, ali i reklama, te kako se voziti u slučaju da koristite traktor...

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno