Video

Komentari 5

Zvijezda 'Južnog vetra' driftao kod Šebalja: 'Nakon ove vožnje ne trebaju kaskaderi u filmu'

Zvijezda 'Južnog vetra' driftao kod Šebalja: 'Nakon ove vožnje ne trebaju kaskaderi u filmu'

24sata ORIĐIĐI produkcija i Zvijezde vrište u novoj epizodi predstavljaju zvijezdu filma 'Južni vetar' Miodraga Radonjića. Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte kako je na NAVAK stazi vrištao 'Baća'

Vezali su me prije snimanja i obećali da će me odvezati i pustiti kući, rekao je Miodrag Radonjić dok je sa sigurnosnim pojasevima već pripremljen sjedio u autu. Svoju popularnost Miodrag je stekao u poznatom srpskom filmu 'Južni vetar' gdje glumi lika zvanog 'Baća' koji se pomalo boji brze vožnje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE: 

Nakon više od 70 epizoda sa hrvatskim sportašima, glumcima, voditeljima, pjevačima, došlo je vrijeme da Šebalj ugosti i najveće face iz regije. Na stazi NAVAK, nedaleko od Beograda, Šebalj je učio zvijezde driftati i okretati auto pod ručnom.

Miodrag je našem voditelju serijala, Juraju Šebalju, otkrio koji je svjetski poznati glumac najveći kolekcionar automobila i vozač utrka, a nakon kratkog razgovora krenulo je ubrzanje. 

- Samo da se ne napalim pa da ne krenem po gradu tako voziti - našalio se Miodrag. 

Šebalj je spustio ručnu i dodao gas! Miodragu nije bilo baš svejedno pa je za hrabrost otpjevao pjesmu Parnog valjka. No, kad su se našli u zavojima od uzbuđenja je zaboravio tekst. 

Nakon Šebaljeve demonstracije kako bi driftanje trebalo izgledati, zamijenili su uloge... i sjedala. A onda- prva, druga i hop... pukla diferencijala. 

- Sutra, bit će sutra! - zaključio je Šebalj, a Miodrag je bio razočaran što mora čekati sutradan. 

Kada je 'sutra' napokon stiglo, Miodrag je zauzeo poziciju i jedva čekao dodati gas. Iznenadio je Šebalja svojim umijećem. Iako, je tijekom vožnje bio totalno koncentriran na vožnju vidjelo se da uživa i da 'zna posao', a nakon nekoliko Šebaljevih savjeta gotovo je postao profesionalac. Nije mu smetalo ni malo gume u lijevom oku. 

- Uštedjet ćemo na 'stuntmanima' - zaključio je Miodrag kad su se već rukovali izvan auta, a Šebalj mu je naglasio da mu je desna strana lica puna gume. Izgleda da se dobro ispraksirao!

Na kraju epizode Šebalj je predložio sebe za stunt performera u novom filmu, a kako je na to reagirao Miodrag, pogledajte u novoj epizodi ove srijede u 12 sati samo na YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.