Obavijesti

Video

Komentari 5

Zvijezda 'Južnog vetra' driftao kod Šebalja: 'Nakon ove vožnje ne trebaju kaskaderi u filmu'

Zvijezda 'Južnog vetra' driftao kod Šebalja: 'Nakon ove vožnje ne trebaju kaskaderi u filmu'
4

24sata ORIĐIĐI produkcija i Zvijezde vrište u novoj epizodi predstavljaju zvijezdu filma 'Južni vetar' Miodraga Radonjića. Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte kako je na NAVAK stazi vrištao 'Baća'

VIDEO

Vezali su me prije snimanja i obećali da će me odvezati i pustiti kući, rekao je Miodrag Radonjić dok je sa sigurnosnim pojasevima već pripremljen sjedio u autu. Svoju popularnost Miodrag je stekao u poznatom srpskom filmu 'Južni vetar' gdje glumi lika zvanog 'Baća' koji se pomalo boji brze vožnje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE: 

Nakon više od 70 epizoda sa hrvatskim sportašima, glumcima, voditeljima, pjevačima, došlo je vrijeme da Šebalj ugosti i najveće face iz regije. Na stazi NAVAK, nedaleko od Beograda, Šebalj je učio zvijezde driftati i okretati auto pod ručnom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Miodrag je našem voditelju serijala, Juraju Šebalju, otkrio koji je svjetski poznati glumac najveći kolekcionar automobila i vozač utrka, a nakon kratkog razgovora krenulo je ubrzanje. 

- Samo da se ne napalim pa da ne krenem po gradu tako voziti - našalio se Miodrag. 

Šebalj je spustio ručnu i dodao gas! Miodragu nije bilo baš svejedno pa je za hrabrost otpjevao pjesmu Parnog valjka. No, kad su se našli u zavojima od uzbuđenja je zaboravio tekst. 

Nakon Šebaljeve demonstracije kako bi driftanje trebalo izgledati, zamijenili su uloge... i sjedala. A onda- prva, druga i hop... pukla diferencijala. 

- Sutra, bit će sutra! - zaključio je Šebalj, a Miodrag je bio razočaran što mora čekati sutradan. 

Kada je 'sutra' napokon stiglo, Miodrag je zauzeo poziciju i jedva čekao dodati gas. Iznenadio je Šebalja svojim umijećem. Iako, je tijekom vožnje bio totalno koncentriran na vožnju vidjelo se da uživa i da 'zna posao', a nakon nekoliko Šebaljevih savjeta gotovo je postao profesionalac. Nije mu smetalo ni malo gume u lijevom oku. 

- Uštedjet ćemo na 'stuntmanima' - zaključio je Miodrag kad su se već rukovali izvan auta, a Šebalj mu je naglasio da mu je desna strana lica puna gume. Izgleda da se dobro ispraksirao!

Na kraju epizode Šebalj je predložio sebe za stunt performera u novom filmu, a kako je na to reagirao Miodrag, pogledajte u novoj epizodi ove srijede u 12 sati samo na YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''
24 PITANJA

Danijela Dimitrovska: 'Najveća sramota mi je kad sam počupala obrve 'na pijavice''

Voditeljica i model Danijela Dimitrovska odgovorila je na naša 24 pitanja i otkrila kada je imala najdeblju fazu te razne savjete za zdravu kožu, ali i ispričala kakvo je stanje na ljubavnom planu...

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle
Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković