Zvijezda 'Južnog vetra' driftao kod Šebalja: 'Nakon ove vožnje ne trebaju kaskaderi u filmu' | 24sata
Obavijesti

Video

Komentari 5

Zvijezda 'Južnog vetra' driftao kod Šebalja: 'Nakon ove vožnje ne trebaju kaskaderi u filmu'

Zvijezda 'Južnog vetra' driftao kod Šebalja: 'Nakon ove vožnje ne trebaju kaskaderi u filmu'
4

24sata ORIĐIĐI produkcija i Zvijezde vrište u novoj epizodi predstavljaju zvijezdu filma 'Južni vetar' Miodraga Radonjića. Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte kako je na NAVAK stazi vrištao 'Baća'

VIDEO

Vezali su me prije snimanja i obećali da će me odvezati i pustiti kući, rekao je Miodrag Radonjić dok je sa sigurnosnim pojasevima već pripremljen sjedio u autu. Svoju popularnost Miodrag je stekao u poznatom srpskom filmu 'Južni vetar' gdje glumi lika zvanog 'Baća' koji se pomalo boji brze vožnje. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZVIJEZDE VRIŠTE: 

Nakon više od 70 epizoda sa hrvatskim sportašima, glumcima, voditeljima, pjevačima, došlo je vrijeme da Šebalj ugosti i najveće face iz regije. Na stazi NAVAK, nedaleko od Beograda, Šebalj je učio zvijezde driftati i okretati auto pod ručnom.

Miodrag je našem voditelju serijala, Juraju Šebalju, otkrio koji je svjetski poznati glumac najveći kolekcionar automobila i vozač utrka, a nakon kratkog razgovora krenulo je ubrzanje. 

- Samo da se ne napalim pa da ne krenem po gradu tako voziti - našalio se Miodrag. 

Šebalj je spustio ručnu i dodao gas! Miodragu nije bilo baš svejedno pa je za hrabrost otpjevao pjesmu Parnog valjka. No, kad su se našli u zavojima od uzbuđenja je zaboravio tekst. 

Nakon Šebaljeve demonstracije kako bi driftanje trebalo izgledati, zamijenili su uloge... i sjedala. A onda- prva, druga i hop... pukla diferencijala. 

- Sutra, bit će sutra! - zaključio je Šebalj, a Miodrag je bio razočaran što mora čekati sutradan. 

Kada je 'sutra' napokon stiglo, Miodrag je zauzeo poziciju i jedva čekao dodati gas. Iznenadio je Šebalja svojim umijećem. Iako, je tijekom vožnje bio totalno koncentriran na vožnju vidjelo se da uživa i da 'zna posao', a nakon nekoliko Šebaljevih savjeta gotovo je postao profesionalac. Nije mu smetalo ni malo gume u lijevom oku. 

- Uštedjet ćemo na 'stuntmanima' - zaključio je Miodrag kad su se već rukovali izvan auta, a Šebalj mu je naglasio da mu je desna strana lica puna gume. Izgleda da se dobro ispraksirao!

Na kraju epizode Šebalj je predložio sebe za stunt performera u novom filmu, a kako je na to reagirao Miodrag, pogledajte u novoj epizodi ove srijede u 12 sati samo na YouTube kanalu i Videoteci 24sata. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

VIDEO

Cijelu epizodu pogledajte na YouTube kanalu 24sata. Svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU možete pratiti na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 5

VIDEO

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'
ŠTO TE MUČI?

Kako preživjeti prekid? 'Imate pravo da pametno patite'

Sigurno ste se barem jednom nakon prekida veze osjećali kao da je vrijeme za vas stalo. No, klinička psihologinja Danijela Ostojić savjetuje vam kako da pametno 'patite'. Pogledajte video i na TikToku 24sata

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera
LAKŠE DO ZADOVOLJSTVA

Prema dijelovima lica i prstiju odredite veličinu vagine ili penisa potencijalnog partnera

Drevna mudrost priznaje da nije baš sve u dužini i debljini, već postoje tehnike i položaji u seksualnom činu zahvaljujući kojima uz puno vježbanja i prilagodbe jedno drugom možemo nadoknaditi nedostatke
Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje
VIDEO: RIJETKOST U HRVATSKOJ

Studentica Ira ima dijabetes, a alergična je na inzulin! Uporni tata smislio moguće rješenje

Nakon primjene inzulina, Ira Mareković dobila je bolne kvrge koje su joj smetale i u kretanju. Roditelji su našli rješenje: inhalacijski inzulin. Doza stoji 1100 eura