Obavijesti

Zašto se lasersko skidanje dioptrije najviše isplati?

Zašto se lasersko skidanje dioptrije najviše isplati?
1

Osobe koje su laserom korigirale vidnu oštrinu tvrde da im je ta kratka i bezbolna operacija promijenila život. Zahvaljujući njoj, mogli su odbaciti naočale i leće

Osobe koje su laserom korigirale vidnu oštrinu tvrde da im je ta kratka i bezbolna operacija promijenila život. Zahvaljujući njoj, mogli su odbaciti naočale i leće – oftalmološka pomagala koja nam smetaju i ljeti jer ograničavaju slobodu pokreta i zimi zbog vlažnosti i zamagljivanja.

LASIK – suvremena metoda skidanja dioptrije

Laserskoj operaciji može pristupiti velik broj osoba koje imaju poteškoće s vidom. Laserskom se korekcijom vidne oštrine odstranjuju kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Osobe koje se žele podvrgnuti operaciji trebaju imati navršenih osamnaest godina te zdrave oči, tj. ne smiju imati oboljenja mrežnice, ožiljke na rožnici, glaukom i druge očne bolesti“, ističe dr. sc. Nadežda Bilić iz Poliklinike Bilić Vision u Zagrebu. Ta oftalmologinja, iza koje je desetgodišnje iskustvo u laserskoj korekciji vida, otkriva da operaciji pristupaju ljudi različitih dobi i zanimanja. Zajedničko im je u prvom redu da žele podignuti kvalitetu života. 

Skidanje dioptrije uz pomoć excimer lasera primjenjuje se više od dvadeset godina, a LASIK-om, suvremenom metodom laserskog skidanja dioptrije, u svijetu je operirano više od 40 milijuna ljudi.

Brz oporavak uz sjajne rezultate

U Poliklinici Bilić Vision tjedno se operiraju deseci pacijenata, a dr. Bilić ističe da je za oporavak potrebno osigurati nekoliko dana. Točne upute kako se pripremiti za operaciju pacijent dobiva već tijekom pregleda. Nakon operacije pacijent mirno može otići kući, a ostatak života čak 90% operiranih nema problema s dioptrijom.

Dugoročno gledano, lasersko skidanje dioptrije najjeftinija je opcija korekcije vidne oštrine; isplativija je od kupnje i održavanja kontaktnih leć te dioptrijskih i sunčanih naočala s dioptrijom.

U tablici pogledajte koliko možete uštedjeti tijekom 35 godina vašega života, ako se sada podvrgnete operaciji laserske korekcije vidne oštrine. Ušteđeni novac iskoristite za druge užitke! :)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije