Obavijesti

Zašto se lasersko skidanje dioptrije najviše isplati?

Zašto se lasersko skidanje dioptrije najviše isplati?
1

Osobe koje su laserom korigirale vidnu oštrinu tvrde da im je ta kratka i bezbolna operacija promijenila život. Zahvaljujući njoj, mogli su odbaciti naočale i leće - pomagala koja nam smetaju

Osobe koje su laserom korigirale vidnu oštrinu tvrde da im je ta kratka i bezbolna operacija promijenila život. Zahvaljujući njoj, mogli su odbaciti naočale i leće – oftalmološka pomagala koja nam smetaju i ljeti jer ograničavaju slobodu pokreta i zimi zbog vlažnosti i zamagljivanja. 

LASIK – suvremena metoda skidanja dioptrije

„Laserskoj operaciji može pristupiti velik broj osoba koje imaju poteškoće s vidom. Laserskom se korekcijom vidne oštrine odstranjuju kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Osobe koje se žele podvrgnuti operaciji trebaju imati navršenih osamnaest godina te zdrave oči, tj. ne smiju imati oboljenja mrežnice, ožiljke na rožnici, glaukom i druge očne bolesti“, ističe dr. sc. Nadežda Bilić iz Poliklinike Bilić Vision u Zagrebu. Ta oftalmologinja, iza koje je više od deset godina iskustva u laserskoj korekciji vida, otkriva da operaciji pristupaju ljudi različitih dobi i zanimanja. Zajedničko im je u prvom redu da žele podignuti kvalitetu života. 

Skidanje dioptrije uz pomoć excimer lasera primjenjuje se više od dvadeset godina, a LASIK-om, suvremenom metodom laserskog skidanja dioptrije, u svijetu je operirano više od 40 milijuna ljudi.

Brz oporavak uz sjajne rezultate

U Poliklinici Bilić Vision tjedno se operiraju deseci pacijenata, a dr. Bilić ističe da je za oporavak potrebno osigurati nekoliko dana. Točne upute kako se pripremiti za operaciju pacijent dobiva već tijekom pregleda. Nakon operacije pacijent mirno može otići kući, a ostatak života čak 90% operiranih nema problema s dioptrijom.

Dugoročno gledano, lasersko skidanje dioptrije najjeftinija je opcija korekcije vidne oštrine; isplativija je od kupnje i održavanja kontaktnih leća te dioptrijskih i sunčanih naočala s dioptrijom.

Pogledajte OVDJE koliko možete uštedjeti tijekom 35 godina vašega života, ako se sada podvrgnete operaciji laserske korekcije vidne oštrine. Ušteđeni novac iskoristite za druge užitke! :)


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...
SAMO ZA HRABRE

Otkrijte što sve Google zna o vama: Prati vam lokaciju, a lako prepoznaje i vaš glas...

Koliko imate godina, što vas zanima, imate li djecu, gdje živite i kamo ste putovali, koje jezike govorite i još puno toga najveća svjetska tražilica zna o vama
Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...
ŽIVOTNA BORBA

Bivši Dinamov golman: Bolest je neizlječiva, umrijet ću! Želim još jednom pogledati Dinamo...

Georg Koch boluje od raka, dijagnosticirali su mu ga u travnju 2023. i dali mu šest mjeseci života. 'Hej, doktore, još sam ovdje!', poručio je