Obavijesti

Završio peti po redu Inter Cars sajam u Areni Zagreb

Završio peti po redu Inter Cars sajam u Areni Zagreb
9

Završio je peti Inter Cars sajam, održan u sportskoj dvorani Arene Zagreb, a pod vodstvom najpoznatijeg hrvatskog pustolova i playboya, Maria Petrekovića.

Na sajmu je izlagalo preko 50 proizvođača autodijelova, alata i servisne opreme, karoserijskih dijelova, kamionskog programa, te izlagača brojnih drugih segmenata autoindustrije. Posjetitelji su mogli razgledati razna vozila natjecateljskih disciplina u suradnji sa AK Sputnik, Klubom ljubitelja Alfa Romea, te Muzejom automobila Ferdinand Budicki. Jedan od najatraktivnijih automobila koji su posjetitelji mogli vidjeti, svakako je bila zvijezda hrvatske Drag scene i nositelj državnog rekorda s vremenom 9.272 s na četvrt milje - Chevrolet Camaro. 

Poznati Inter Carsov Show Car ponovno se transformirao u high tech predavaonu i tijekom cijeloga dana bio glavni edukacijski centar sajma. Predavanja o najnovijim trendovima i tehničkim novitetima su održali renomirani proizvođači autodijelova poput TRW-a, Boscha, SKF, Schaefflera i brojnih drugih. 

Na preko 3000m2 Inter Cars je organizirao karting stazu samo za potrebe sajma, a najspretniji vozači su osvojili putovanje u Monzu na F1 utrku, Samsung Galaxy S5 i brojne druge nagrade. 

Od 250 prijavljenih vozača koji su se okušali u vještinama vožnje kartinga, najbolji su bili:
1. Matija Škalić
2. Jurica Fiket 
3. Marko Škalić

Jedna od glavnih atrakcija bio je nogometni turnir koji je okupio 14 ekipa iz cijele Hrvatske, a naslov pobjednika i vrijedne nagrade odijela je ekipa iz Sesveta. Karikaturist, go-go plesačice, hostese i pregršt dodatnih sadržaja animirali su posjetitelje koji su prošli sajmom - njih oko 2500.
Do sljedeće godine i novih iznenađenja u organizaciji Inter Carsa.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije