Obavijesti

Zbog velikog interesa, produžili smo sniženja knjiga na Mondu!

Zbog velikog interesa, produžili smo sniženja knjiga na Mondu!
5

Zbog velikog interesa naših kupaca, produžili smo sniženja knjiga! Mondo je snizio popularne naslove, a popuste koji se penju do 95% iskoristite do 24. studenog.

Zbog velikog interesa naših kupaca, produžili smo sniženja knjiga! U suradnji s hrvatskim izdavačkim kućama Mondo je snizio popularne naslove brojnih domaćih i stranih autora, a popuste koji se penju do 95% iskoristite od 12. do 24. studenog. 

Izdvajamo pet kriminalističkih, ljubavnih i chick-lit naslova uz koje ćete se zaputiti na uzbudljiva i napeta literarna putovanja.

Kriminalistički roman Leopard uzbudljiv je nastavak međunarodno priznatog serijala Joa Nesboa. U ovom dijelu inspektor Harry Hole mora se suočiti s najmračnijim demonima grada – i samim sobom. Harry Hole povukao se u Hong Kong, no tada saznaje kako su dvije žene ubijene u Oslu. Nakon njegova povratka u Oslo ubojica ponovno napada, Harryjevi instinkti preuzimaju kontrolu i ništa ga neće spriječiti u istrazi, iako se u početku za malo što može uhvatiti. Još gore, uskoro će shvatiti da se bori s psihopatom koji ga testira, profesionalno i privatno, kao nitko prije. Snižena cijena romana u izdanju Fokus komunikacije je 103,20 kn.

Nešto lakše štivo naći ćete u novom nastavku 'modne osvete' pod nazivom Osveta nosi Pradu. Gotovo je puno desetljeće prošlo otkako je Andy Sachs dala otkaz na mjestu suradnice Mirande Priestly u časopisu Runway. Andy i Emily, njezina nekadašnja glavna suparnica i suasisentica, u međuvremenu su zajedničkim snagama pokrenule luksuzni časopis o vjenčanjima. The Plunge je brzo postao neizostavno štivo za mlade žene sa stilom. Andy je upoznala ljubav svog života i trenutno je na vrhu svijeta. No, problemi počinju na jutro njezina vjenčanja. Nije ni slutila da će je nastojanja da si stvori sjajni novi život vratiti onome mraku iz kojeg je jedva pobjegla prije deset godina– i dovesti ravno na put samoga vraga. Zabavan nastavak popularnog chick-lita u izdanju Algoritmove biblioteke Anima naručite po cijeni od 71,20 kn.

London road zadivljujuće je strastven i opasno romantičan ljubavni roman i savršeno je štivo za obožavatelje popularne knjige Pedeset nijansi sive. Radnja prati Johannu Walker koja je uvjerena da drži sve konce života u svojim rukama – sve dok se u njezinom životu ne pojavi netko tko će je natjerati da posve izgubi kontrolu. U njezin pomno isplanirani i jasno određeni život ulazi Cameron McCabe. On je prekrasan, poželjan i znatiželjan. Zidovi koje je Jo podigla oko sebe počinju se rušiti, a požudu koju oboje osjećaju nemoguće je držati pod kontrolom. Prvi put u životu, Johanna pada u iskušenje da svoje potrebe stavi na prvo mjesto. Pogotovo kad Cameron upozna pravu istinu i sve njezine tajne... Roman naručite na Mondu po super cijeni od 79,20 kn.


Ljubavni roman Greška u našim zvijezdama tragična je  ljubavna priča o dvoje mladih koji boluju od zloćudne bolesti. Roman je svojom ljudskošću i humorom postao jedan od najprodavanijih u posljednjih nekoliko godina. Njihov zajednički put traje svega nekoliko mjeseci i kao svaka velika ljubavna priča završava smrću. Ipak, ovo nije knjiga o smrti, već o ljubavi. Snižena cijena romana je 79,20 kn.

Dvadeset je godina prošlo od prvog objavljivanja Tuđinke, romana kojim je Diana Gabaldon osvojila srca milijuna čitatelja i čitateljica diljem svijeta, te pokrenula serijal koji se još nastavlja, a uz romane uključuje i pripovijetke, vodiče i stripove. Prevoditelj Predrag Mavar otvara vam vrata svijeta Tuđinke, znajući da ćete se bez oklijevanja odlučiti na putovanje s Claire…Cijena ovog reizdanja je 151,20 kn.

Napomena: na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata bez kamata i naknada), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena