Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Zepter misija zdravlja-vrhunska kvaliteta za bolji i duži život

Kompanija Zepter International osnovana je prije 25 godina s misijom zaštite najdragocjenijeg i najvrijednijeg za sve nas – našeg zdravlja. Zepter proizvodi promijenili su živote milijuna ljudi

Zepter
Foto: Zepter

Zahvaljujući svojim visoko kvalitetnim proizvodima i predanim stručnjacima, Zepter je ostvario fantastičan globalni uspjeh u više od 60 zemalja na pet kontinenata., a Zepterovi proizvodi postali su iznimno bitan dio svakodnevnog života za više od 80 milijuna zadovoljnih korisnika.

Cjelokupna filozofija i osnovne vrijednosti Zepter grupe su Zdravlje, Stil i Ljepota. Ono što odlikuje Zepter proizvode jest superiorna kvaliteta, napredna tehnologija i originalan dizajn. Iz široke ponude Zepterovih proizvoda, izdvajamo nekoliko njih koji su izrazito kvalitetni i korisni za naše zdravlje.

Zepter Masterpiece sustav – uživajte u zdravoj prehrani i zdravom životu

Zdrava prehrana ključ je zdravog života. Medicinska znanstvena istraživanja dokazala su da je nezdrava i nepravilna prehrana glavni uzrok svih najopasnijih kroničnih bolesti poput gojaznosti, prekomjerne težine, hipertenzije, kardiovaskularnih bolesti, dijabetesa i karcinoma. Iz tog razloga, razvijen je Zepter Masterpiece sustav, pravilan način za pripremu zdrave hrane. Zepter Masterpiece posuđe je patentirani sustav koji omogućava pravilan i trajan način pripreme zdrave hrane, za bolji i duži život. Kombinacijom multifunkcionalnih elemenata Zepter sustava omogućeno je pravilno pripremanje, kuhanje i pečenje, serviranje i čuvanje zdrave hrane.

Bioptron svjetlosna terapija

Kontinuirana briga za naše zdravlje, koja stiže iz Zeptera, rezultirala je i razvojem BIOPTRON svjetlosne terapije. Radi se o medicinskom, klinički odobrenom, uređaju za terapiju svjetlom sa specijalnom optičkom jedinicom koja emitira svjetlost sličnu jednom dijelu elektromagnetskog spektra kojeg prirodno emitira sunce, ali ne sadrži UV zrake.

BIOPTRON svjetlosna terapija može pomoći:

-Kod poboljšanja mikrocirkulacije

-Ojačati obrambeni sustav čovjeka

-Stimulirati regenerativne procese te procese zalječenja cijelog organizma

-Pospješiti zalječenje rana

-Olakšati bol ili je ublažiti

AQUEENAPRO i EDEL WASSER– tehnološki najnapredniji sustavi za pročišćavanje vode

Ne trebamo previše naglašavati važnost vode za naše zdravlje. Čista i pitka voda jedan je od ključnih temelja za naše zdravlje. Svjesni važnosti te činjenice, stručnjaci iz Zeptera proizveli su sustave za pročišćavanje vode, koje odlikuje iznimna tehnološka naprednost. 

Zepter AqueenaPro uređaj za pročišćavanje vode pruža čistu i zdravu vodu izvrsnog okusa za vas i vašu obitelj. AqueenaPro sustav koristi pet koraka filtracije, uklanja čak i otopljene nečistoće, pesticide u tragovima, kao i štetne mikroorganizme. AqueenaPro značajno smanjuje broj bakterija i infektivnih virusa.

Edel Wasser je bežični sustav za pročišćavanje vode. Pruža pitku, filtriranu vodu, bez nečistoća i certificiran je od strane Udruge za kvalitetu vode. Zepter Edel Wasser opskrbit će vas najčišćom vodom za sve vaše potrebe. Pijući 2-3 litre vode na dan, pročišćene u Zepter Edel Wasseru, poboljšat ćete opće stanje svog tijela, ojačati svoj imunološki sustav i osnažiti svoje zdravlje. ili pozivom na besplatni info telefon 0800 1444

Detalje o visokokvalitetnim Zepter proizvodima potražite na www.zepter.hr ili pozivom na besplatni info telefon 0800 1444.


Message