Obavijesti

Znanstvenici iz SAD-a upravo otkrili novi feromon

Znanstvenici iz SAD-a upravo otkrili novi feromon
10

Naše otkriće je jednostavan način za obogaćivanje intimnih odnosa s ženama. Novootkriveni feromon utječe na njihovu podsvijest brzo i diskretno – objavljuju američki znanstvenici

„Ti ćeš također postati prvak u zavođenju!” – upozoravaju znanstvenici iz SAD, koji su upravo otkrili nov feromon

- Naše otkriće je jednostavan način za obogaćivanje intimnih odnosa s ženama. Novootkriveni feromon utječe na njihovu podsvijest brzo i diskretno – objavljuju američki znanstvenici. Što je onda tajna supstanca, koja u mjesec dana omogućuje seks sa čak 5 žena?

Najnovije otkriće seksologa iz Instituta Zdravlja i Potencije u Atlanti iznenadilo je stručnjake i svjetske medije. Pokazalo se da jedan neugledan feromon čini da žene potpuno drugačije gledaju na muškarce. Radi se o 100% prirodnoj supstanci, čiji je zadatak brzo i učinkovito utjecanje na podsvijest žena.

„Zamka za žene”

- Svi znamo da su feromoni prirodne supstance sadržane između ostalog u znoju, slini i spermi muškarca. Odgovaraju za mušku privlačnost i mogu privući žene poput magneta – slikovito objašnjava dr William Ginsby, seksolog i direktor Instituta Zdravlja i Potencije.

Ipak, otkriće istražiteljskog tima, kojim je upravljao dr Ginsby, izazvalo je revoluciju. Nakon  mnogo mukotrpnih testova, znanstvenici iz Atlante su otkrili androstadienon. Što se krije ispod ovog kompliciranog imena?

- Androstadienon je muški feromon, o čijem postojanju nitko ranije nije znao. I ne samo to: pokazalo se da upravo on najučinkovitije utječe na hipotalamus, odnosno dio mozga žene, koji je odgovoran za seksualnu želju i ocjenjivanje muškarca – objašnjava dr Ginsby koji androstadienon voli nazvati i „zamkom za ljepši spol”.

Djelovanje ovog feromona je natprosječno i sveobuhvatno. Uporaba koncentrirane verzije u obliku parfimiranog spreja popravlja samopouzdanje žena, opušta ih i popravlja im raspoloženje. Žene se osjećaju sigurnije pored muškarca, zbog čega su više druželjubive i otvorene na nova seksualna iskustva.

Više sigurnosti u sebe

Na novinarskoj konferenciji dr Ginsby pokazao je novinarima dio pisma od 34-godišnjaka, koji je sudjelovao u testiranjima androstadienona: „Osjetio sam, da sam zahvaljujući ovom feromonu počeo impresionirati žene. Promijenio sam se gotovo u pobjednika, koji svojom sigurnošću u sebe i razgovorom umije zavesti svaku ženu. Kada je dolazilo do seksa, bilo je potpuno drugačiji nego nekada: pun „vatre” i „strasti”. 

Potrošački testovi su potvrdili da je jedva nakon mjesec dana uporabe androstadienona, čak 89% muškaraca – u različitoj dobi i bračnog statusa – primijetilo je znatan rast interesiranja žena.  Baš svi su obogatili svoj intiman život, a dio je ušao u trajne veze.

Sljedeći korak bio je izlazak proizvoda na tržište. – U obliku parfimiranog spreja, ovaj prirodni sastojak se koristi prvi put. Posjeduje ugodan miris, ne iritira i jednostavan je za uporabu, dovoljno je naprskati iza uha i na vrat. Učinci dolaze veoma brzo – objašnjava šef Instituta Zdravlja i Potencije.

5 novih partnerica

Zbog toga je nova formula vrlo brzo dobila priznanje tisuća muškaraca u Sjedinjenim Državama, a zatim i u Njemačkoj i Francuskoj. Oni su potvrdili da se za oko mjesec dana u prosjeku može imati oko 5 seksualnih partnerica.

Od nedavno, novi feromoni su dostupni također u Hrvatskoj, gdje postaju sve popularnije. Zbog svoje znanstveno potvrđene učinkovitosti preporučuju se muškarcima koji žele brže i lakše osvojiti ženu, imati više seksa ili jednostavno upoznati nekog novog.

Specijalno za naše Čitatelje, američki proizvođač je pripremio prijedlog na internetu. Samo će danas preparat biti dostupan po nižoj cijeni – za više informacija kliknuti na link ispod.

Klikni ovdje kako bi naručio novi feromon iz SAD za zavođenje žena

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao