Obavijesti

Znate li da vaša beba treba magnezij i kalcij svaki dan?

Znate li da vaša beba treba magnezij i kalcij svaki dan?
2

Nestlé mliječni deserti. Pokrivaju više od 30% preporučenog dnevnog unosa kalcija, magnezija i cinka koji pomažu izgradnji jakih kostiju (čašica od 100g)!

JESTE LI ZNALI...

Da li kosti ikad prestaju rasti?
Da, prestaju, u dobi između 20 i 25 godina, ali se obnavljaju tijekom života. Izgradnja zdrave koštane mase još za ranoga života ima ključnu ulogu kod prevencije ili odgode osteoporoze.

Zašto je kalcij tako bitan za moje dijete?
Naše tijelo samo ne može proizvesti kalcij – zato je bitno svakoga dana putem prehrane dobivati pravi unos kalcija. 99% kalcija sadržano je u kostima i zubima.

Zašto moje dijete treba magnezij?
Magnezij pomaže tijelu da absorbira kalcij, odnosno pomaže izgradnji jakih kostiju i čvrstih zubića. 60% magnezija koje se nalazi u tijelu nalazi se u kostima.

Kako često moja beba treba jesti hranu koja sadrži cink?
Svakoga dana! Cink je ključan za zdrav rast i razvoj jer pomaže razvoju tkiva, mišića, kostiju i imunološkog sustava. Tijelo ne skladišti cink, stoga je bitno da beba jede svaki dan hranu koja ga sadrži.

Bebe vole mliječne deserte – baš kao i odrasli, vole njihovu kremastu strukturu! No važno je pri tome da beba dobiva pravilne nutrijente. Vaša beba je posebna i zato treba hranu prilagođenu svojim specifičnim potrebama.

Nestlé mliječni deserti, s više od 84% mlijeka, napravljeni su posebno za bebe i malu djecu. Najfiniji su način da svome djetetu osigurate sve dobrobiti mlijeka i tako podržite njegov zdrav rast i razvoj!

Pokrivaju više od 30% preporučenog dnevnog unosa kalcija, magnezija i cinka koji pomažu izgradnji jakih kostiju (čašica od 100g)! Namijenjeni su bebama od 6 mjeseci nadalje. 

Odaberite omiljeni okus svog djeteta - vanilija, čokolada, keks i riža na mlijeku, marelica, borovnica i malina.

NOVO! Mliječni deserti Marelica i Čokolada u novom pakiranju – 6 čašica po 60g!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena