Obavijesti

10. godišnjica Terma Tuhelj obilježena uspjehom!

10. godišnjica Terma Tuhelj obilježena uspjehom!
20

10. godišnjica Terma Tuhelj obilježena uspjehom kao posljedicom izvrsnog i inovativnog poslovanja. Iskoristite priliku i uvjerite se sami. Dođite i posjetite Terme Tuhelj

Terme Tuhelj u petak su proslavile jubilarnu 10. godišnjicu poslovanja koje je pravi primjer pozitivnog poslovanja potaknutog inovacijom koja privlači goste. 

Direktorica Ivana Kolar izjavila je: „Opredijelili smo se za stalno investiranje. Danas je potrebno biti inovativan i drugačiji od konkurencije. Terme Tuhelj nisu jedan projekt, već kontinuirani proces koji se nadograđuje. Odlučili smo se stoga za fazno investiranje, znači gradimo dio po dio. Naši gosti su se sada naviknuli da nađu nešto novo svaki put kada dođu. Upravo se iz toga izrodila dobra priča jer oni kada dolaze već znaju da će ih nešto novo i dočekati.“

Raznovrsna i inovativna ponuda - svatko može naći nešto za sebe

Ponuda Terma Tuhelj je raznovrsna i stalno upotpunjena inovativnostima. Povrda toga je ponuda Selfness paketa koji je novitet na hrvatskom tržištu. To je pristup kojim se potiče i uči goste kvalitetnijem i zdravijem načinu života. Gosta se educira o načinima kako se opustiti, slušati sebe i druge, kako se razvijati, svladavati prepreke u svakodnevnom životu te kako prihvatiti i vjerovati u sebe. Ovaj tretman pruža osobi osjećaj boljitka, zdravlja i sreće. No, njegova posebnost je dugoročni učinak jer se sve naučeno može primijeniti i kod kuće.

Ponuda je obogaćena i ritualom s hamamom tj. orijentalnom kupelji. Prostorija hamama obuhvaća tursku saunu, prostoriju s velikim zagrijanim kamenim stolom i odmoralište, gdje se opuštate poslije samog rituala. Uz to je uređen i WELLNESS SUITE za dvoje, posebna dvorana za odmor i relaksaciju koja sadrži dva stola za masažu, whirpool za potpuno opuštanje te veliki ležaj za odmor i opuštanje nakon tretmana. No, za posebni doživljaj usluge saune Terme Tuhelj su izgradile finsku saunu na terasi Svijeta sauna iz koje se pruža pogled na Vodeni planet i prekrasan zagorski krajolik. 

Na pitanje kako uspijevaju održavati svoju ponudu inovativnom Kolar kaže: „Doista se trudimo pratiti ideje koje se pojavljuju na tržištu. Imamo ambiciozan i kreativan tim. Potrebno je i ulagati u zaposlenike koji su u kontaktu s gostima pa znaju njihove potrebe. Trudimo se stoga razgovarati s njima, održavamo i radionice za zaposlenike jer su i oni sretni kada mogu dati svoj doprinos u unapređenju usluga koje pružamo.“

Standardna ponuda Terma Tuhelj obuhvaća i wellness program s raznim masažama, saunama, fitnessom, zdravstvene programe, programe medom, solju, aromama, čokoladom te ljekovitim termalnim blatom koje se stvara na dnu izvora njihove termalne vode. Dok odrasli uživaju u svojim tretmanima u Termama Tuhelj su prepoznali da i djeca trebaju uživati u svojoj vrsti zabave i opuštanja. Stoga ta ponuda obuhvaća poseban wellness za djecu, dječje saune, animacije uz malog zelenog svemirca Tuhija koji je maskota toplica te dječju igraonicu na dvije etaže.

Ulaganje se uvijek isplati

Novi Hotel WELL otvoren je u lipnju prošle godine nakon 14 mjeseci gradnje i 13 milijuna eura investicije. S 126 novoizgrađenih i 138 obnovljenih soba Terme Tuhelj su postale najveći kontinentalni turistički centar u Hrvatskoj. Zbog više kvalitete i širine usluga uspjeli su podignuti kategoriju hotela na četiri zvjezdice. 

Direktorica Kolar je napravila slikovitu usporedbu: „Usluge su naš softver pa na njih stavljamo naglasak. No naš hotel je hardver, on nam je potreban da se sve što radimo zakotrlja. On nam omogućuje izlazak na strana tržišta. Nakon izgradnje hotela postigli smo to da nam je 51 posto ostvarenih noćenja sa stranih tržišta, a prije su kod nas dolazili uglavnom ljudi iz Zagreba i okolice. Danas smo najveći resort u Hrvatskoj s najvećim brojem smještajnih jedinica te uz wellness razvijamo obiteljski i poslovni turizam.“

Trud je prepoznat – Treme Tuhelj zaslužile brojne nagrade

Nagrade Zeleni cvijet, Gala wellness, Viktor Kovačić, Turistički cvijet, Best Buy, Superbrands i Kolos samo su neke koje su Terme Tuhelj zaslužile zbog svog poslovanja. Izdvojit ćemo proglašenje novootvorenog hotela Well najuspješnijm arhitektonskim ostvarenjem u 2012. godini. Cijeli projekt je pripremljen uz poštivanje ekoloških standarada i energetski je efikasan. Ove godine su, među ostalim nagradama, dobili i nagradu Simply the best za inventivnost i kreativnost u turizmu te doprinos razvoju turističke ponude lokalne zajednice. 

Direktorica je otkrila njihovu tajnu uspjeha kojeg ostvaruju unatoč ekonomskoj krizi: „Treba hrabrosti, volje proaktivnosti i upornosti. No sve to ne bi bilo moguće da nemamo podršku matične firme Treme Olimia. Također, da nismo napravili hotel i kategorizaciju, ne bi bilo ovakvog razvoja. Trudimo se napraviti novitet u izgradnji i u našim uslugama. Ne širimo se samo vodoravno nego i prema gore jer treba sve podići na jedan viši nivo. Ipak, uvijek ima prostora za unapređenje“. Pokazalo se da je upravo takav stav garancija uspjeha koji ih potiče da uvijek budu bolji i uvijek par koraka ispred konkurencije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?
Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir