Obavijesti

10 kg mišića u mjesec dana zahvaljujući ovoj formuli

10 kg mišića u mjesec dana zahvaljujući ovoj formuli
9

Američki vojnik je jedan od više od 47 tisuća muškaraca diljem svijeta koji koriste otkriće švicarskih znanstvenika


Najnovije otkriće nutricionista i stručnjaka za sportsku medicinu iznenadilo je svijet sportaša i bodybuildera. Zašto? Jer omogućava brzo i lako sagorijevanje masti, izgradnju 10 kg mišića i dobivanje muške figure.

- Nikada tako nešto nisam preživio! Nakon 2 tjedna mislio sam da će moji mišići izaći kroz kožu! I svakodnevno sam dobivao energiju - iskren je 31-godišnji Robert Mighty, komandos elitnog odjela Navy Seals.

Američki vojnik je jedan od više od 47 tisuća muškaraca diljem svijeta koji koriste otkriće švicarskih znanstvenika. Učinci su vidljivi već nakon 2 tjedna uporabe, zbog čega komandosi i sportaši govore čak o "mišićnoj pumpi" i "uništavanju masnoća".

Prvi učinci već nakon 2 tjedna

Za inovativnu formulu za brz rast mišića treba zahvaliti genetičarima, nutricionistima i stručnjacima sportske medicine iz Instituta za Ishranu i Metabolizam u Zurichu (Švicarska). - Zahvaljujući našoj metodi dobivanje muške figure je sada svakome dostupno. Ona gradi mišiće brzo, bez mučnih vježbi i komplicirane ishrane i zbog toga je ovako popularna - komentiraju znanstvenici. 

Pa, kako djeluje metoda koja omogućava dobivanje 10 kg isklesanih i dobro vidljivih mišića? U prvoj fazi se naglo ubrzava metabolizam i šire krvne žile. Tako neophodne energetske tvari dolaze do mišićnih stanica, što stimulira proces obnove i rasta.

U drugoj fazi glavni sastojak tretmana mijenja višak masnog tkiva u nove mišiće, koji se počinju pojavljivati već nakon 2 tjedna. U trećem koraku, formula oblikuje - dodatno povećava dobivene mišiće i sagorijeva višak masti. Zbog toga se muskulatura odlično vidi, dugo nakon završetka tretmana. Tako u 3 etape djeluje švicarska metoda. A koji je glavni sastojak?

100% sigurnosti

Nakon mnogih komparativnih studija, istraživači su otkrili da se muška figura najbrže može steći zahvaljujući AAKG. To je alfa-ketoglutarat, odnosno 100% prirodna supstanca, u žargonu bodybuildera i sportaša nazvana i "poboljšan L-arginin" i "graditelj proteina". L-arginin je aminokiselina od temeljne važnosti za izgradnju mišića, snage i izdržljivosti.

- Djelovanje AAKG je natprosječno i višestruko. Uporaba ovog koncentriranog L-arginina umanjuje masno tkivo i stimulira rast mišića. To je kao gas papučica, koju stišćemo kada želimo voziti dosta brže - slikovito tumači dr Frank Meister, direktor Instituta za Ishranu i Metabolizam. Stručnjak napominje da su kapsule s AAKG 100% sigurne po zdravlje, zbog svoje prirodne recepture.

Ipak, to nisu sva otkrivena svojstva AAKG. Osim toga, još i eliminira iz organizma toksine i taloge, pomaže pravilnu cirkulaciju, a u mnogim slučajevima poboljšava seksualne sposobnosti. 

Niža cijena samo danas

- Ovaj preparat je bez konkurencije. Siguran, nadopunjuje energiju i gradi i oblikuje mišiće bez teretane - kaže Robert Mighty, komandos Navy Seals.

Od nedavno su kapsule s AAKG dostupne i u Hrvatskoj, gdje su sve popularnije (ranije su se dokazale u SAD, Švicarskoj, Italiji, Njemačkoj i td). Zbog svoje znanstveno potvrđene učinkovitosti preporučuju se muškarcima koji žele brže i lakše dobiti mišićnu masu, a pritom se i osloboditi viška masnog tkiva.

Proizvođač je pripremio specijalnu ponudu na internetu. Samo danas su kapsule s AAKG dostupne po nižoj cijeni - više detalja na temu djelovanja nakon klika na link niže.

Kliknite ovdje kako biste dobili 10 kg novih mišića u mišića u mjesec dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta