Obavijesti

Amstel Premium Pilsener – 140 godina dobro uloženog vremena

Amstel Premium Pilsener – 140 godina dobro uloženog vremena
10

"Pronađite vemena za prave stvari", poruka je predstave o Amstel Premium Pilseneru, vrhunskom lageru uravnoteženog i punog okusa, koji je sinoć predstavljen u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Još 1870. godine, majstori pivari su prepoznali da je za vrhunsko pivo potrebno uložiti znanje i puno vremena. Zato su odlučili u proizvodnju piva Amstel Premium Pilsener uložiti tajni sastojak - vrijeme kako bi postigli osvježavajuće uravnotežen i pun okus piva.

Na predstavljanje novog vrhunskog piva odazvali su se brojni poslovni partneri Karlovačke pivovare, predstavnici medija te poznata lica: TV voditeljice Barbara Kolar i Daniela Trbović, stilist Neven Ciganović, dizajnerica Aleksandra Dojčinović, članovi Parnog Valjka: Husein Hasanefendić - Hus i Marijan Brkić, fotograf Damir Hoyka, glumica Marija Borić, popularna vizažistica Ivana Bilandžija Billy, dizajner Ivica Skoko, poznati ljubitelj piva Domagoj Jakopović Ribafish, cijenjeni hrvatski chef Ante Udovičić. S obzirom da je Amstel Premium Pilsener pivo koje potječe iz Nizozemske, na njegovo predstavljanje došla je i veleposlanica Kraljevine Nizozemske u Hrvatskoj Stella Ronner Grubačić.

Brojne uzvanike u Esplanadi ugostila je Branka Slaveska, predsjednica Uprave Karlovačke pivovare koja je tom prigodom izjavila: ''Hvala što ste odvojili dio svog vremena i podijelili ga s nama. Vrijeme leti, svijet u kojem živimo kaotično je brz, no brzina nije uvijek dobra stvar. Ponekad je potrebno uložiti više vremena kako bi se dobila bolja kvaliteta. Zato je i poruka ''Ne štedi na vremenu'' glavna komunikacijska poruka vezana uz Amstel Premium Pilsener. Pronađite vremena za prave stvari, podijelite s dragom osobom Amstel Premium Pilsener i uživajte.''

Zanimljiva povijest i bogato nasljeđe koji stoje iza ovog vrhunskog piva prikazani su kroz odličnu i atraktivnu predstavu. Predstava počinje s 1870. godinom kada je položen kamen temeljac Amstelove pivovare na obali rijeke Amstel. Dva poduzetna osnivača pivovare, De Pesters i Van Marwijk Kooy, imali su jasnu viziju potpuno novog pivskog iskustva. Dok su se druga standardna piva gornjeg vrenja zvana ''scharrebier'' mogla proizvesti u jednom danu, ovi su pivari postupku proizvodnje dodali ključan sastojak: vrijeme, pa se može reći da iza Amstel Premium Pilsenera stoji više od 140 godina dobro uloženog vremena. Tijek predstave posjetitelje je iz prošlosti doveo u sadašnjost kada vrijeme jednostavno leti, a svijet u kojem živimo kaotično je brz. No brzina nije uvijek dobra stvar i ponekad je potrebno uložiti više vremena kako bi se dobila bolja kvaliteta. Predstava je završila jasnom porukom da treba pronaći vremena za prave stvari, podijeliti s dragom osobom Amstel Premium Pilsener i uživati. Više informacija o zanimljivoj priči Amstel Premium Pilsenera potražite na stranici www.amstel.com.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje