Obavijesti

Cijene u Centru Cvjetni padaju uz popuste do 50%

Cijene u Centru Cvjetni padaju uz popuste do 50%
1

MALO DRUGAČIJI SHOPPING - Dobrodošli na prvi „LAST MINUTE SHOPPING“ u Centar Cvjetni. Cijene u Centru Cvjetni padaju u posljednjim sekundama čak do 50%

Uhvatite posljednji vlak za povoljan shopping jer ljubiteljima dobrih popusta u četvrtak, 13. listopada od 18 do 21 sati Centar Cvjetni predstavlja prvi LAST MINUTE SHOPPING – novi koncept shoppingiranja koji vas, za razliku od  noćnih shoppinga, neće natjerati da se odreknete sna kako bi povoljno kupovali, već ćete to moći činiti pred kraj radnog vremena i to doslovno „u zadnjim minutama“.

LAST MINUTE SHOPPING će svim posjetiteljima Centra Cvjetni omogućiti shoppingiranje uz jedinstvene last minute popuste od 10 do 50 posto te bezbrižno uživanje u mnoštvu dodatnih zabavnih sadržaja. ,,Ništa novo i već viđeno'' – mislite si? Centar Cvjetni je entuzijastično odlučio razuvjeriti vas!

Ne trebate čekati ponoć jer vas u četvrtak već od 18 sati trgovine Wolford, Accessorize, Monsoon, Trussardi Jeans, Paris lingerie, Hallmark babies, Scotch & Soda, Concept store, s.Oliver, MBT Shoes, dm, Dermalogica, Guess i Pepe Jeans očekuju s last minute popustima od 10 do 50 posto!

U trgovini MBT Shoes uz popuste ćete moći iskoristiti besplatnu dijagnostiku stopala, dok će vas kozmetički salon Dermalogica uz popuste na čitav asortiman darivati besplatnim MicroZone tretmanom.

ShoeBox vam osigurava 40 posto popusta na čizme modne marke Glaston, Mass Shoes će vam na dva kupljena proizvoda treći – pokloniti, dok ćete u L'Occitaneu uz svaku kupnju dobiti prigodan poklon – putno pakiranje mlijeka za tijelo i to s neodoljivim mirisom božura. Posebne pogodnosti će vas iznenaditi u trgovinama Porsche design, Salmoiraghi&Vigano.

Poželite li se u međuvremenu negdje odmoriti i okrijepiti Centar Cvjetni će vam otkloniti svaku ideju da ga napustite. Restoran Renzo će vam uz tri kupljene pizze pokloniti još jednu besplatno, a slične pogodnosti i iznenađenja vas očekuju i u ostalim barovima i restoranima.

U isto vrijeme, svi posjetitelji Centra Cvjetni tijekom trajanja akcije LAST MINUTE SHOPPING moći će se, ako im već nije do shoppinga, zabavljati na sve tri etaže centra Cvjetni uz atraktivne plesačice i hostese koje će posjetiteljima Centra dijeliti prigodne poklone.

Najljepše je kad nešto dobro uleti baš u 'zadnjoj minuti' zato ne propustite jedinstveni LAST MINUTE SHOPPING doživljaj u Centru Cvjetni!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje