Obavijesti

Dobrodošli u RAUCH dolinu - obitelj iz prirode, još od 1919.

Dobrodošli u RAUCH dolinu - obitelj iz prirode, još od 1919.
4

Pronađite i vi svoj najdraži okus jabuke iz linije Happy Day sokova: jabuka, cijeđena jabuka ili jabuka blagog okusa i osigurajte dnevnu količinu sunčevog sjaja za cijelu obitelj!

Obiteljska smo firma još od 1919. Motivirani tim djelatnika i dosljedna visoka kakvoća proizvoda temelj su našeg uspjeha. To nas čini jednim od vodećih proizvođača sokova u Europi, koji zadovoljava žeđ za voćem u oko 100 zemalja.

Potreba za pićem je jedna od osnovnih životnih potreba. No, RAUCH je više od toga – nudi obitelj voćnih sokova ujedinjenu u istome: voćno, prirodno, čisto i svježe. Naši proizvodi koji spajaju trend i tradiciju ispunjeni su ljubavlju, zdravljem i osvježenjem. Poštujemo prirodu kao izvor našeg najvećeg dobra, voća. Težimo se odnositi s posebnim osjećajem prema svakoj pojedinoj voćki, organizirajući proizvodne procese u skladu s okolišem.  

HAPPY DAY - 100% prirodni voćni sok okus jabuke

Ključ našeg uspjeha leži u rukama naših potrošača. Stoga su svi naši napori usmjereni na jedan cilj, prepoznati i ispuniti Vaše potrebe i želje. Nama je želja ne samo udovoljiti, nego oduševiti naše kupce. Raznovrsnost pokazujemo na način da nudimo okus jabuke u tri različite kombinacije:

HAPPY DAY jabuka
HAPPY DAY cijeđena jabuka
HAPPY DAY jabuka blagog okusa

U jednu litru „Happy Day 100% jabuke“ stane 11 jabuka sazrelih na suncu, bez dodanog šećera. Robna marka HAPPY DAY predstavlja harmoniju, sreću, obitelj i prijatelje. Posebice je namijenjena obitelji, prvenstveno majkama i kupcima voćnih sokova kojima je kvaliteta na prvome mjestu. Sigurni smo da će svatko pronaći svoju najdražu kombinaciju, bilo to u Happy day jabuci, cijeđenoj jabuci ili u jabuci blagog okusa i na taj način osigurati dnevnu količinu sunčevog sjaja za cijelu obitelj!

HAPPY DAY iz RAUCH-a je sinonim za najvišu kvalitetu posebno odabranih i ispitanih sirovina, od narančinog soka preko soka od jabuka i multivitaminskih sokova do egzotičnih okusa! HAPPY DAY je premium robna marka iz RAUCH-a! Uberite HAPPY DAY i dobiti ćete potpuni voćni užitak!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio
FELJTON: ČERNOBIL, 5. DIO

Spasio tisuće, na kraju se ubio: Uništili snimke koje je ostavio

Valerij Legasov je tvrdio da je vlast tajila greške u dizajnu reaktora, ali i prethodne nesreće u drugim elektranama. Dvije godine nakon černobilske katastrofe se objesio

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli
Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti
OD 28.4. DO 4. 5. 2024.

Veliki tjedni horoskop: Rak bi trebao paziti što potpisuje, a Ovna očekuje puno strasti

Osamljene Djevice će biti nagrađene pojavom srodne duše koja će samozatajno osvojiti njihova srca. Strijelac će se suočiti s neplaniranim obavezama i povećanom odgovornošću