Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Amaterski porno uradak iz Siska ponovo na internetu

Da se hrvatski srednjoškolci dobro zabavljaju na praksi po raznim bolnicama diljem Lijepe naše dokazuje uradak iz Siska 'Nurs in Croatia'...

24sata
Foto: 24sata

U veljači prošle godine u Sisku su se pojavile snimke na kojima se vidi kako učenik Srednje medicinske škole tijekom prakse u bolnici dira kolegicu po grudima. Prve snimke bile su blage, ali ono što je uslijedilo od godinu dana kasnije bilo je prilično eksplicitno. Nakon prvih snimaka učenici su dobili opomenu dok ih zbog drugog prekršaja škola nije mogla kazniti jer nisu više bili učenici te škole. Da se budući hrvatski zdravstveni djelatnici dobro zabavljaju na praksi još jednom je pokazala snimka seksa iz bolnice u Sisku. Naime, od jučer internetom opet kruži četverominutni pornić naslovljen "Nurs in Croatia". U njemu mladić u bijeloj kuti i djevojka u plavoj uniformi krate vrijeme tijekom prakse. Na samom početku četverominutnog pornića glavni glumac zamoli snimatelja da nikome ne pokazuje uradak, na što je ovaj velikodušno pristao. Po ulasku u prostoriju gdje djevojka odmara uz rješavanje križaljke, bolničar se odmah prima posla i dira je po grudima.
- Jel' ide netko? Zaključaj vrata - rekao je pastuh u bijeloj kuti svom prijatelju, koji je ujedno morao biti i čuvar na vratima. Na snimkama se vidi oralni i vaginalni seks, a mogu se razaznati i lica aktera. Djevojci je jedini problem predstavljalo to što su cijeli odnos snimali pa je stalno pitala: "Zašto morate snimati?"

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message