Obavijesti

Viral

Komentari 2

Jednosobni hoteli diljem svijeta za zahtjevne goste

Jednosobni hoteli diljem svijeta za zahtjevne goste
10

Dolazite u hotel i sve se čini savršeno. Nakon kratkog vremena shvaćate da su susjedi u sobi do vaše strašno glasni. Postoji riješenje

VIDEO

1. Mooghotel, Australija
Ovaj jednosobni hotel u Sydneyu dizajniran je za rock zvijezde. Ima samo jedan luksuzni apartman s bazenom, terasom za sunčanje, teretanom, studijom, plazmom, batlerom i Jaguarom. Noćenje je oko 4000 kuna.

2. The One Hotel Angkor, Kambodža
Kambođanski hotel ima sličan je australskom. Podjednako je luksuzan s popratnim sadržajima. Uz njega ide terasa na vrhu krova, masažna kada, osobni kuhar, lječilište s maserkama u sobi, tuš koji simulira vodopad i kada s podvodnim svjetlima. Noćenje s doručkom je oko 1000 kuna.

3. Hotel Everland u Francuskoj
Hotel je smješten na krovu muzeja Palais de Tokyo u Parizu. Dizajnirao ga je umjetnik koji je imao zadatak da gost tijekom boravka osjeti kao da je i sam dio umjetnine. Otvoren je 2008., a noćenje stoji oko 3000 kuna.

4. The Single Room Hotel u Njemačkoj
Za razliku od prethodnih, ovaj je hotel u Berlinu poseban po svojoj običnosti te često ostane nezamjećen jer je skriven velikim reklamnim panoima. Sa dvije zvjezdice hotel je smješten u centru, jeftin i nezaboravan. Noćenje je oko 200 kuna.

5. The Crane Hotel u Nizozemskoj
On upravo to i je, hotel na dizalici. Izvana izgleda kao obična dizalica, no unutra je luksuzno uređen. Cijena noćenja je 2000 kuna.

6. Grand Hotel de Kromme Raake, Nizozemska
Bivša trgovina koja je u hotel pretvorena 1989. u selu Eenrum. Od otvorenja nalazi se u Guinnessovoj knjizi rekorda kao najmanji hotel na svijetu. Noćenje je oko 1000 kuna.

7. Utter Inn u Švedskoj
Iako na prvi pogled izgleda kao obična ribarska kućica, interijer je nešto sasvim drugačije. Podvodni hotel ima sobu, zahod, kuhinju i terasu iz koje možete promatrati ribe kako plivju kraj vas. Noćenje je nešto manje od 1000 kuna.

8. Kokopelli's Cave u SAD-u
Smješten je u pješčenjaku starom 65 milijuna godina 22 metra ispod razine mora u Novom Meksiku. Noćenje stoji oko 1500 kuna.

9. Cedar Creek Treehouse, SAD
On je jednostavno kuća na drvetu u koju smo svi u djetinjstvu htjeli imati. Uz uobičajeni luksuz standardnog hotela daje lokacija. Nacionalni park Mt. Rainier. Noćenje je oko 2000 kuna.

10. The Boot Bed ’n’ Breakfast, Novi Zeland
Hotel cipela na dva kata u Tasmaniji. Noćenje za dvoje je 1000 kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način