Viral

Komentari 128

'Ljigavac mi je u teretani fotkao dupe pa pokazao prijateljima'

'Ljigavac mi je u teretani fotkao dupe pa pokazao prijateljima'

Julia je snimala svoje vježbanje pa je tako uhvatila i trenutak u kojem se jedan mladić sagnuo iza nje i slikao joj stražnjicu. Prišla mu je, a on je sve negirao. Potom je zvala i osoblje...

Fitnes influencerica Julia objavila je na TikToku video na kojem se vidi da joj je jedan mladić fotografirao stražnjicu dok je vježbala. Julia je snimala svoje vježbanje pa je tako uhvatila i trenutak u kojem se mladić sagnuo iza nje i slikao je. 

Snimka je nastala u siječnju, a influencerica ju je objavila sada i upitala svoje pratitelje što oni misle.

Taj video je skupio već preko 17 milijuna pregleda, a Julia je kasnije objavila i drugi video u kojem je otkrila da je osoblje teretane upozorila na svoj slučaj. Osoblje teretane ga je upozorilo, a on je sve negirao te ljutito izašao iz teretane. Julia tvrdi da ju je kasnije pronašao na društvenim mrežama i poslao joj poruku.

- Ovaj događaj je bio u siječnju. Nakon što sam objavila video na TikToku, taj mladić je vidio moj video i javio mi se u inbox. Ponovno je sve negirao i napisao mi par uvreda, a ja mu nisam ništa odgovorila. Ne znam je li on ide i dalje u tu teretanu jer se ja nakon toga više nisam tamo pojavljivala. Mislila sam šutjeti i ne raditi scenu, ali kad sam vidjela drugu curu kojoj se približava, shvatila sam da moram reagirati - objašnjava dalje Julia.