Obavijesti

Viral

Komentari 144

Nagovorio dragu da 'napumpa' grudi i napisao upute za ostale

Nagovorio dragu da 'napumpa' grudi i napisao upute za ostale
1

Victorija je već četvrta Ivanova djevojka koju je nagovorio na povećanje grudi. Misli da je toliko dobar u nagovaranju da je napisao i priručnik sa savjetima za muškarce

VIDEO

- Ono što ja volim kod velikih grudi nije samo vizualno zadovoljstvo, već i osjećaj koji imam kada ih diram i kada vodim ljubav sa ženom. Tu je i pozornost koju ona dobiva, moram to priznati. To je osjećaj bogatstva i jednostavno osjećaj da je život dobar, kaže Ivan LeCasque (59) iz Floride.

On je naime napisao knjigu ' Kako ju nagovoriti da poveća grudi ' i to u suradnji sa svojom vrlo prsatom partnericom Victorijom. Pogađate, ona je drastično povećala grudi, baš kao i Ivanove njegove tri protekle partnerice. Iako je, kako tvrdi, 'proključio' kako nagovoriti djevojku na povećanje grudi, očigledno još uvijek ima problema s drugom stranom priče - kako nakon toga sačuvati vezu.

Dosad je prodao više od tri i pol tisuće primjeraka knjige koja na 110 stranica potanko objašnjava proces nagovaranja, a kaže kako je samo jedan kupac iskoristio mogućnost povratka novca zbog nezadovoljstva.

VIDEO

Njegova partnerica Victorija (47) veliki je zagovornik Ivanovih ideja.

- Mislim da je krivo ako žene ne zadovoljavaju želje svojeg muškarca . Ako njihov suprug voli plavuše, mislim da bi one trebale postati plavuše. Ako žele veće grudi, zašto ne, izjavila je Victorija.

- Zašto ne zadovoljiti njihove želje i fantazije? Radi se o jednostavnoj operaciji koja uz to nije ni previše skupa, objasnila je Victorija i tako sigurno (i opravdano!) navukla bijes brojnih žena i feministkinja.

Victorija je za vrijeme veze s Ivanom nekoliko puta povećavala grudi. Krenula je od veličine 26D, a trenutno je na 26O. Sve operacije financirao je Ivan. Samo na njene grudi potrošio je 11 tisuća američkih dolara , te još devet na povećanje grudi svojih bivših partnerica.

Screenshot

- Naravno da sam ja to financirao, ipak iz toga najviše zadovoljstva dobivam upravo ja, objasnio je uz smiješak Ivan, koji priznaje da je prvi prijedlog o povećanju grudi bio katastrofa.

- Bivša supruga rekla mi je da joj kažem svoju najveću fantaziju kakva god bila i da će ju ona ispuniti. rekao sam da bih volio da poveća grudi. Na moje iznenađenje, nije dobro reagirala. Kasnije sam shvatio da joj nisam dobro 'prodao' ideju. Zato sam napisao knjigu, zaključio je.

Screenshot

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 144
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?