Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Obitelj otkrila tajnu prostoriju u kući i ona nije bila prazna...

SAD: Obitelj kaže da prostorija nije navedena u dokumentaciji imanja. Nadaju se da će saznati kada je i zašto napravljena, a zasad se pretpostavlja da je služila kao sklonište

Foto: EastIdahoNews.com
11 komentara

Obitelj se šokirala nakon što su u svojoj kući pronašli skrivenu prostoriju. Otkrili su ju jer se u garaži pojavila rupa. Brittany Bush i njezinu obitelj koja živi u Idahu je u utorak oko 4 sata ujutro probudila buka. Tijekom noći nisu našli ništa, ali je Brittany tijekom dana otišla u garažu i vidjela rupu. 

 

- Počela sam vikati da je cijela garaža potonula - kaže Brittany. Obitelj je uskoro u prostoriji pronašla žensku torbicu, viklere, dječje igračke, boce i prastaro pismo. Brittany kaže kako prostorija nije zabilježena u dokumentaciji kuće. 

The underground city of Mazikoy,( or "Mazi"), Cappadocia, Turkey NEVJEROJATNO OTKRIĆE Htio proširiti podrum pa otkrio podzemni grad za 20.000 ljudi

- Nazvali smo osiguranje kako bi vidjeli što dalje. Došao je inspektor koji je rekao da je iznenađen da je pod garaže toliko izdržao jer nije bio debeo. Rekao nam je da možda postoji još jedna prostorija. Naša kuća je izgrađena u 50-ima. Uselili smo se prije dvije godine, a niti mi niti agent koji nam je prodao imanje nije znao da postoji ta prostorija - kaže Brittany.

Dodaje kako je moguće da je skrivena prostorija zapravo bila sklonište. 

Foto: EastIdahoNews.com

- Nadam se da ćemo saznati čemu je prostorija služila jer vjerujemo da je priča vrlo interesantna. Sada ju čistimo i nadamo se da se neće pojaviti ništa zlokobno. Inspektor nam je rekao da se ne prepadnemo ako nađemo tijelo - zaključila je Brittany.

Ovo nije prvi slučaj da ljudi ispod svojih kuća pronalaze razna 'blaga'. Najpoznatiji je zasigurno onaj iz 1963. kada je muškarac iz Cappadocie u Turskoj išao sam proširivati podrum u svojoj kući i slučajno otkrio podzemni grad Derinkuyu.

Kad je srušio jedan zid otkrio je tajnu sobu spojenu s tunelom koji je vodio do tajnog i drevnog podzemnog grada koji se proteže kroz punih 8 razina do dubine od 85 metara i u kojemu je prije otprilike 2000 godina živjelo oko 20.000 ljudi. Podzemni grad je imao kuhinje, staje, crkve, grobnice, podrume, zajedničke prostorije i škole.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message