Viral

Komentari 37

Pijan je pobrkao kuće, uvukao se susjedima u krevet i zaspao

Pijan je pobrkao kuće, uvukao se susjedima u krevet i zaspao

Kad su ga napokon probudili policajci koji su mu stavljali lisice na ruke, junak priče se zbunjenoga izraza lica stao osvrtati oko sebe. Nije imao pojma gdje se nalazi

Neimenovani 27-godišnji muškarac iz Putnam Townshipa, Michigan, uspio se toliko napiti da je oko pola četiri ujutro ušao u krivu kuću, uvukao se susjedima u krevet i pored njih mirno zaspao.

Ne znajući u to gluho doba noći što se zbiva i tko je manijak u njihovoj spavaćoj sobi, susjedi su nazvali 911, te je sva sreća da su policajci brzo stigli jer je prestrašeni susjed (75) svoj dom bio spreman braniti vatrenim oružjem.

Pijani se muškarac napola spuštenih hlača probudio tek kada su mu stavili lisice na ruke te je tek tada shvatio da nešto 'smrdi'. "Pa ovo nije moja kuća", rekao je u šoku kada su ga krenuli privoditi, što je potvrdilo da ipak nije imao zle namjere.

Pušten je uz jamčevinu od 1500 dolara, međutim prave muke po njega tek slijede. Tijekom policijske obrade je utvrđeno da je u kući ostavio dvoje djece (2 i 4 godine) bez ikakvog nadzora, pa mu slijedi mukotrpno dokazivanje da je sposoban o njima brinuti.