Viral

Komentari 4

Proždrljiva Amerikanka: Platila sam 50 $ za neograničeni sushi, toliko sam jela da mi je pozlilo

Proždrljiva Amerikanka: Platila sam 50 $ za neograničeni sushi, toliko sam jela da mi je pozlilo

Kod nas još nisu toliko zaživjeli, ali zato su preko bare, tamo u SAD-u, restorani koji nude neograničene količine hrane za određeni iznos jako popularni. Neki, nažalost, u tome vide izazov i pretrpavaju se...

Jedna je mlada dama iz SAD-a požalila svoju odluku da 'utrpa u sebe što više hrane, jer ionako je platila 50 dolara za nju'. Danielle Shapiro (24) je s prijateljicom Amandom otišla u azijski restoran koji nudi mušterijama da za 50 dolara jedu koliko god sushija požele. Danielle je to shvatila kao izazov, pa je pojela četiri gyoza okruglice, dva jalapeño poppera, zdjelu edamamea i zdjelu miso juhe tijekom dva sata što je bila u restoranu, prenosi Mirror

Idućeg jutra, ma tko bi to rekao, ova se agentica za nekretnine probudila s jakim bolovima u trbuhu.

- Veliki sam obožavatelj sushija. Volim ga jesti nekoliko puta mjesečno. Moja najbolja prijateljica Amanda je bila u gradu i ona isto voli sushi pa smo se veselile iskustvu u 'jedi koliko želiš' restoranu. Cijena je 50 dolara po osobi, tako da smo Amanda i ja morale iskoristiti taj novac, što je značilo puno hrane - ispričala je Danielle. 

U svojoj snimci našalila se da je Amandu i nju trebalo 'kotrljati van iz restorana'. Njezin video u kojem opisuju svoje iskustvo brzo je prikupio više od deset milijuna pregleda.

- Kad sam se probudila, osjećala sam se jako loše. Prsa, trbuh... Nešto nije bilo kako treba - priča u snimci mlada Amerikanka.

Daniellein dečko, uz pomoć njezine bake, odveo ju je u bolnicu gdje su doktori ustanovili problem. Danielle je nakon nekoliko sati otpuštena iz zdravstvene ustanove te je dobila propisane lijekove. Upozorena je da ne ponavlja slične stvari.

Ali nju to ne brine previše. Kaže da jedva čeka opet na sushi.

- Naučila sam da sljedeći put moram slušati svoje tijelo i ići malo sporije - rekla je za kraj proždrljiva Amerikanka.