Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
26 komentara

Snimili lice pokojnog konobara koji još uvijek poslužuje goste

Duh nadimka Reedy vjerojatno je naomiljeniji pokojnik ostao na ovome svijetu. Tko bi, uostalom, imao nešto protiv duše koja uvijek i nesebično časti pićima u pubu?

M
Foto: M

Stalni gosti puba Apsley House u Southseaju napokon znaju tko im nadolijeva piće u čaše kada nema nikoga u blizini - duh pokojnog konobara!

Tako su barem zaključili nakon što je Paul Morgan (47) sasvim slučajno snimio lice čovjeka koje neodoljivo podsjeća na umrlog nekadašnjeg zaposlenika, koji je u tome pubu radio prije pedesetak godina.

Duh preminulog konobara odavno opsjeda pub te gostima njegovo prisustvo ni najmanje ne smeta. Baš naprotiv, obožavaju ga jer uvijek časti i nikada i nikome nije učinio ništa nažao.

Jedina osoba koja mu ima nešto zamjeriti je vlasnica puba Janice McCormack (63), koja se još 2009. požalila medijima kako je nevidljiva sila tjera u stečaj.

- Znam da zvuči čudno, ali ako gosti spuste čašu na stol samo na sekundu ili odu do zahoda, kad se vrate, dočeka ih nadoliveno pivo. Gosti su oduševljeni, ali sam ja na gubitku - izjadala se novinaru lista The Sun.

Očajna vlasnica je tada najavila da će zatražiti pomoć egzorcista, no, ili je od te ideje u međuvremenu odustala, ili je istjerivanje duše iz lokala nije uspjelo. Kako bilo, gostima je drago što je duh nadimka Reedy još uvijek tu. 

- Ma pub bez njega ne bi bio isti - izjavio je Paul Morgan za Daily Mail.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message