Viral

Komentari 4

'Što smrdljivije, to bolje': Zgrće fine pare na svojoj nošenoj robi

'Što smrdljivije, to bolje': Zgrće fine pare na  svojoj nošenoj robi

Svi ti novci dolaze joj od internetske prodaje svojih seksi fotografija i svog nošenog donjeg rublja. Zarada joj je, kako kaže, naglo skočila tijekom pandemije

Bivša španjolska balerina Yaela Vonk nekad je sanjala da će postati primabalerina, pohađala je prestižni baletni konzervatorij u Haagu, ali onda je odustala od plesa i život joj je krenuo u totalno drugom smjeru.

Nije njoj sada ni loše, da se razumijemo, s obzirom da mjesečno zarađuje 75.000 funti (više od pola milijuna kuna), otkrila je za britanski Mirror.

POGLEDAJTE VIDEO Bivšu balerinu vole gledati jer je gipka:

Svi ti novci dolaze joj od internetske prodaje svojih seksi fotografija i svog nošenog donjeg rublja. Zarada joj je, kako kaže, naglo skočila tijekom pandemije.

- Moji obožavatelji vole kupovati korišteno donje rublje, čarape pa čak i tenisice koje koristim za treniranje. Što više smrde, to su bolje. Nemam ni perilicu rublja. Samo zaprljam odjeću, prodam je i idem kupiti novu - poručila je Yaela.

Prije nego što je pandemija korona virusa stopirala svijet, ova je djevojka plesala po popularnim klubovima, a onda je  ostala bez posla. Zbog straha od bankrota, počela je prodavati svoje fotografije i videe te je njen posao procvjetao.

- Nikad nisam očekivala da će muškarci toliko plaćati za moje stvari i stvarno sam im zahvalna. Toliko novaca zaradim mjesečno da čak kupujem vlastitu kuću - poručila je.

Pošto su  balerine poznate po fleksibilnosti, puno frajera se pretplaćuje na njen profil kako bi vidjeli tu fleksibilnost u praksi. Draga je, kako kaže, i fetišistima koji znaju što žele

- Traže od mene da izvodim lude joga poze. Balerina sam pa mogu dobro namjestiti nožne prste, a ono što muškarci s fetišem na stopala najviše vole je naborani dio na peti - objasnila je Yaela.