Obavijesti

Viral

Komentari 67

Tajni sastanak na Pantovčaku, pomirili se Milanović i Banožić! 'Ključnu ulogu odigrao je Šeks'

Tajni sastanak na Pantovčaku, pomirili se Milanović i Banožić! 'Ključnu ulogu odigrao je Šeks'

Malo iza ponoći Banožić je u limuzini sa zatamljenim staklima došao na pregovore o pomirenju. Obećao je da se nikad više neće voziti u MiG-u na more, a predsjednik mu je, doznajemo, sve oprostio

VIDEO

'Ovaj 1. travanj je povijesni dan za odnose Pantovčaka i Banskih dvora. Milanović i Banožić sjeli su za stol i ispričali se jedan drugome za sve što su si izgovorili prethodnih mjeseci. Bilo je tu i suza, kulena i tamburice', otkrivaju izvori 24sata detalje o tajnom sastanku koji se noćas malo iza ponoći odvijao u Uredu predsjednika.

Sastanku su, doznajemo, prethodile dugotrajne pripreme i dogovori pregovaračkih timova s jedne i druge strane.

Da se nešto kuha, bilo je jasno već proteklih dana, budući da Milanović u svojim javnim obraćanjima nije nazivao Banožića 'Plenkijevim kućnim ljubimcem', 'potrčkom', 'opuškom'.

Niti jednom s MIG-om nije išao na vikendicu

S druge strane, jasan znak deeskalacije u MORH-u bila je činjenica da, prema službenim zapisima, prošli mjesec ministar niti jednom nije sjeo u MiG da se prebaci do vikendice na moru.

Kako doznajemo, s gnušanjem je odbio i ponudu da ga do Vinkovaca odbace Rafalei i F-16 koji su vježbali na hrvatskom nebu.

Ključnu ulogu u pregovorima ipak je odigrao Vladimir Šeks, koji je nagovorio Plenkovića da pozove Milanovića na krstitke u klub u Slovenskoj ako mu ne dira Banožića, što je bila ponuda koja je predsjednika napokon slomila.

Banožić je tako, doznajemo, malo iza ponoći u limuzini sa zatamnjenim staklima došao na Pantovčak i predsjedniku donio kulenove seke, koje je sam radio, kao znak dobre volje. Obećao je da su vožnje MiG-om za njega prošlost, a i za dron koji je pao na Zagreb priznao je da u njemu nije bilo bombe, nego samo nekoliko petardi 'žabica'.

Donio kulenove seke

Predsjednik mu je sve oprostio, a nakon što je kušao kulen, odlikovao ga je Veleredom kraljice Jelene s lentom i Danicom za iznimna postignuća u gastroponudi Slavonije.

Sljedećih dana predsjednik i Ministar obrane trebali bi i službeno potpisati dokument o prekidu vatre te ga okačiti na svoje facebook profile, stoji u službenom priopćenju s Pantovčaka objavljenom danas, 1. aprila 2022.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Preveli smo jezik vašeg psa: Što  govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?
ŠTO PSI GOVORE?

Preveli smo jezik vašeg psa: Što govori naginjući glavu ulijevo, a što mašući repom udesno!?

Psi znaju da mahanje repom u lijevom smjeru predstavlja neprijateljsko ponašanje, a u desnom prijateljsko. Isto tako smo zaključili da desna strana mozga proizvodi manje prijateljsko ponašanje, i obrnuto

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'
OGLAS NA FACEBOOKU

Pogledajte nevjerojatnu sobu u Zagrebu koja se renta za 250 eura: 'Namještaj kao iz smeća'

U oglasu piše kako se iznajmljuje namještena soba sa upotrebom kuhinje i kupaone. Soba po osobi sa režijama je 250 eura, nalazi se u prizemlju, a oglašivač kaže kako se nalazi u mirnom i tihom kvartu te ima parking
'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'
VODITELJICA NA EUROSONGU:

'Ako kod kuće pjevušite sve ove pjesme onda znate da ste pravi homos.. pardon, fan Eurovizije'

A kad ste na pozornici i gledaju vas milijuni, onda ćete poslati i predmetom šale. Pa su se neki šalili kako ih voditeljice podsjećaju na kečap i senf... A njihova zadnja šala nije svima sjela