Obavijesti

Viral

Komentari 0

Uključite se u ljetnu nagradnu igru i osvojite odmor iz snova!

Uključite se u ljetnu nagradnu igru i osvojite odmor iz snova!
1

Odmor i uživanje – svi će se složiti koliko su nam oboje potrebni i bitni. Pametna kuna vam stoga poklanja 4 vrhunska paketa koji vam pružaju prilku za odličan odmor

VIDEO

Nakon cijele godine napornog rada ili studiranja, svi smo jedva dočekali ljeto - vrijeme opuštanja i odlične zabave, stoga vam Pametna kuna poklanja odmor na četiri prekrasne lokacije, a na vama je samo da odaberete onu koja najviše odgovara vama i vašim željama. Uključite se u našu veliku nagradnu igru i osvojite odmor iz snova!

Da biste sudjelovali u igri potrebno je samo ispuniti NAGRADNI OBRAZAC i odabrati koji od ponuđenih paketa želite. U nagradnoj igri možete sudjelovati neograničeni broj puta, a sretne dobitnike ćemo izvući slučajnim odabirom putem računala. Prijavljivati se možete do 25. srpnja u 11:00 sati, a dobitnike ćemo nakon toga objaviti na Pametnoj kuni i o dobitku ih obavijestiti telefonskim putem.

U nastavku saznajte više o nagradama i odlučite koji je paket nabolja opcija za vas!

Kempinski Hotel Adriatic

Kempinski Hotel Adriatic pruža vam priliku za odmor u vikend aranžmanu gdje možete uživati u sobi s pogledom na more. Aranžman uključuje doručak i ulazak u Spa centar te ga je moguće iskoristiti nakon 15.rujna 2012. 

O hotelu

Luksuzni Golf & Spa Resort Kempinski Hotel Adriatic u mjestašcu Alberi nedaleko Umaga idealno je mjesto za kombinaciju aktivnog odmora u vidu igranja golfa, ili za lagano opuštanja i punjenja baterija u prostranom Carolea Spa centru na 3000m2, te zasigurno za izricanje sudbonosnog “da” u privatnoj kapelici uronjenoj u mirisni mediteranski vrt ili na privatnoj plaži  hotela. U obzir dolaze i kongresi i poslovna druženja s obzirom da hotel raspolaže brojnim kongresnim sadržajima s direktnim pogledom na Jadransko more. I tu je naravno još puno, puno luksuznog opuštanja i pozitivne energije na privatnoj plaži hotela. Kempinski Hotel Adriatic raskošna je i moderna oaza mira, iz koje pogled puca s jedne strane na vinograde i zelenilo golf terena i zeleno-crvenog istarskog krajobraza, na sugestivnu sliku najstarijeg svjetionika na ovom dijelu Jadrana te s druge strane na obzor preko Piranskog zaljeva koji seže sve do šarmantnih Pirana i Portoroža, gradića Monfalconea i Grada i bijelih vrhova Alpi. 

186 prostranih soba i apartmana nude gostima posljednja dostignuća u sferi udobnosti i high-tech opreme, dok je crni predsjednički apartman 2010. godine uvršten na prestižnu listu “101 najljepšeg suita na svijetu”. Hotel raspolaže s dva vrhunska restorana, elegantnim restorananom Dijana te rustikalnim restoranom Kanova te s tri strateški locirana bara. Za ljubitelje aktivnijeg odmora u ponudi je teretana opremljena najsuvremenijom Technogym opremom, osobni trener, pilates i yoga, acqua aerobics, 4 teniska terena, teren za košarku, najam bicikla, ronjenje i naravno golf. Najmlađi gosti zabaviti će se u dječjem klubu hotela Kempi koji svakodnevno nudi mnogobrojne zabavne sadržaje. Također u srpnju i kolovozu Kempinski Hotel Adriatic nagrađuje vjernost svojih gostiju te im poklanja jedno noćenje u sklopu paketa “7=6”. 

Više informacija o ponudi i ostalim uzbudljivim paketima hotela na broju telefona +385 52 707 010 ili na službenim stranicama: www.kempinski.com/istria.

Hotel Kaštel Motovun

Hotel Kaštel Motovun poklanja vam paket za dvije noći za dvije osobe koji je moguće iskoristiti u srpnju ili kolovozu 2012. ili u studenom ili prosincu 2012. (izuzevši blagdane). Paket uključuje: 2 noćenja s doručkom u ekskluzivnoj sobi, jedan Wellness voucher u vrijednosti 50 kuna, degustacija vina i rakija u lokalnoj trgovini, welllness BACK VOUCHER u iznosu od 50kuna za sljedeći boravak te 10% popusta na sva jela u a la carte restoranu „Palladio“ hotela Kaštel. Vrijednost paketa za dvije osobe je 2.400,00 kuna.

O hotelu

Hotel Kaštel je mali obiteljski wellness & spa hotel, smješten na vrhu srednjovjekovnog gradića Motovuna, u samom srcu Istre. Oaza je to u kojoj možete predahnuti i uživati u spoju tradicije i jedinstvene prirode.  Hotel Kaštel u Motovunu pogodan je za odmor i opuštanje ali i za razne aktivnosti poput seminara, skupova, sastanaka, vjenčanja i zabava. Raspolaže sa ukupno 33 moderno uređene smještajne jedinice , restoranom a la carte za grupe i individualce, koji nudi spoj moderne, kreativne i tradicionalne istarske kuhinje.  Kroz široku lepezu specijaliteta upoznajte autentičnu priču o istarskoj kuhinji i kulturi življenja na ovim prostorima: kušajte tartufe, istarski pršut i sir te jedinstvena jela od tjestenine, divljači ili boškarina uz vrhunska istarska vina. 

Nezaboravne užitke i opuštanje možete doživjeti i na terasama koje se zahvaljujući posjedu nekadašnje palače prostiru ispred i iza hotela. U sklopu hotela nalazi se i Wellness & SPA centar sa natkrivenim bazenom s hidro masažom i slapovima iz kojega se pruža prekrasan pogled na zelenilo vrta i krajolik Motovuna. U Sauni Oazi možete se opustiti, te u prostorijama za masažu uživati u velikoj ponudi masaža i raznih wellness i SPA tretmana lica i tijela, anticelulitnih tretmana, kupki i sl. Iskoristite wellness ponudu, pobjegnite od svakodnevne rutine i priuštite si nezaboravan doživljaj u centu Istre u Hotelu Kaštel u Motovunu! 

Za više informacija o samoj ponudi nazovite na tel. 052 681 607 ili posjetite internet stranice: www.hotel-kastel-motovun.hr

Hotel Ambasador

U nagradnoj igri Pametne kune imate priliku osvojiti i vikend odmor za dvije osobe u hotelu Ambasador u Opatiji. Nudimo vam vikend boravak (3 dana, dvije noći) za 2 osobe, usluge noćenje doručak, a vrijednost nagrade iznosi 2.736,00 kuna (ne uključuje boravišnu pristojbu, prijavu i osiguranje). Iskoristivost paketa je moguća u svim periodima osim od 19. srpnja do 15. rujna a krajnja iskoristivost boravka je do 01.03.2013. Nagradni boravak će se realizirati prema raspoloživosti soba i uz prethodnu rezervaciju putem call centra na tel. 051 710 444 ili mail:reservations@liburnia.hr.  

O hotelu

Hotel Ambasador - izvrstan odabir da provedete svoje slobodno vrijeme uživajući na idealnoj lokaciji u jednom od najljepših gradova Hrvatske i Mediterana. Hotel Ambasador se nalazi u Opatiji na čuvenom obalnom šetalištu Lungomare. Nudi prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev. Ovaj Premium hotel s pet zvjezdica  oduševiti  će Vas svojim vrhunskim sadržajima. 

Hotel raspolaže sa 200 udobnih, potpuno opremljenih i moderno uređenih smještajnih jedinica a posebno se ponosi novouređenim, desetim katom "Executive Floor". Sve sobe i apartmani na desetom katu opremljeni su novim LCD televizorima i privatnim balkonima s kojih se pruža prekrasan pogled na more i Kvarnerski zaljev. Gostima se nudi i bogata gastro ponuda – tu je pansionski restoran, restoran ''La Fourchette d'Or'', cocktail bar ''Manhattan' s prekrasnim pogledom na more', cafe bar ''Palma''… 

Poseban ugođaj i jedinstven ambijent doživjet ćete u ljetnom vrtnom restoranu ''Hortenzija'' gdje domaća tjestenina , specijaliteti s plodovima mora te svježa kvarnerska riba čine temelj jelovnika vrtnog restorana Hortenzija. Tijekom cijelog dana dušu i tijelo možete okrijepiti  u Five Elements Wellness & Spa centru, ukupne površine 1 300 kvadratnih metara. Bogati vodeni sadržaji, prostorije za specifične tretmane, beauty centar te programi posvećeni elementu vode – savršeno mjesto za revitalizaciju i opuštanje.

Zahvaljujući izuzetnom položaju na rivijeri, elegantnom ambijentu i vrhunskoj usluzi, hotel Ambasador predstavlja i idealno mjesto za nezaboravno vjenčanje u Opatiji. Ove godine hotel Ambasador postao je dobitnik prestižnog priznanja izvrsnosti “TripAdvisor Certificate of Excellence 2012” koje je hotelu dodijelio najveći svjetski turistički portal TripAdvisor.com.

Priznanje ocjenjuje nivo kvalitete usluge, a dodjeljuje se samo onim objektima koji postižu izvanredne ocjene i pozitivne komentare gostiju. Očekujemo Vas tijekom cijele godine! Na našim web stranicama možete pogledati aktualne posebne ponude kao I kalendar događanja. 

Više informacija na službenim stranicama: www.liburnia.hr, www.visitopatija.net, a za dodatne informacije možete nazvati naš rezervacijski centar na broj: 051 710 444 ili mail:  reservations@liburnia.hr.

Jelov klanac

Za one koji žele odmor na kontinentu, u blizini prekrasnih Plitvičkih jezera nudimo vikend aranžman u Jelovom klancu. Aranžman je iskoristiv u dogovoru s vlasnicima, a više informacija o terminima, lokaciji i konktaku s vlasnicima možete pronaći na službenim stranicama: www.jelovklanac.com.

O smještaju

Priča o selu Jelovom Klancu seže daleko u prošlost. Jelov Klanac nekada davno bilo je naseljeno i živo, ali su uslijed burne prošlosti i trenda migracija u gradove u selu malo po malo ostali samo tragovi ognjišta. Danas, mnogo godina kasnije, na raslinjem obraslom temelju stare obiteljske kuće, pod okriljem 400-godišnje lipe izniknula je prekrasna Jela, sva od drva, unikatna i originalna. Jela je kuća u šumi koja misli zeleno i smeđe i crveno, kako su oslikani i njeni apartmani. 

Građena s ljubavlju i željom da postane pokretač i motiv ljudima iz tog i nekih drugih sela da se vrate i ožive svoja ognjišta, Jela je u Jelovom Klancu zasijala sjeme turizma i održivog razvoja. 

U 200 m2 jednostavne, a raskošne seoske vile, počeli su se okupljati i neki novi ljudi. Došli su uživati u tišini, koja se kažu, tamo najbolje čuje i prepustiti se umjetnosti dokoličarenja. Sakupljati ljekovito bilje, fotografirati rijetke biljne vrste poput božikovine, brati šumske jagode i vrganje i biti dio jedne priče o održivom razvoju. Došli su degustirati ličke specijalitete, opipati bilo Plitvičkih jezera smješteni u neiskvarenoj, ali pripitomljenoj prirodi, jahati, šeteti, slikati, planinariti i duboko disati. 

Zimi kada nastane snježna bjelina, kućom pucketaju drva iz kamina, a iz apartmana prekrasan pogled seže na okolna brda. Ljeti Klanac oblijeću krijesnice i ozvjezdano nebo čine još svečanijim, a kada život utihne priroda se budi mirisom smilja, lana i kamilice koji se uvlači i u apartmane. 

U obližnjim šumama nalaze se izvori sa pitkom vodom, na kojima često piju zečevi i srne, a ranoranioci mogu ih tamo zateći. Na imanju se mogu vidjeti maca Kici i psi Miki i Dona kako jedu iz istog tanjura, mogu se hraniti, pojiti ili jahati konji, provesti duge šetnje kroz šumu, stazama koje vode kroz imanje. Iz doline u dolinu, s proplanka na proplanak, od vidikovca do vidikovca sve do klupe u dubokom hladu borove šumice, gdje miriše smola, a zemljom se prostire tepih od borovih iglica. 

Šumska drvena kuća na osami, 12 km od prvog plitvičkog slapa, u klancu između 2 brda, bez negativnih je utjecaja civilizacije i svjetlosnog zagađenja. U Jelovom Klancu mogu se vidjeti i neke rijetke vrste bukve, primjerice zlatna bukva, a uskoro je u planu sadnja svih 32 vrste bukvi, koliko ih i ima. 

Poslije Jele, čuli smo, na starim zaraslim temeljima izniknuti će još jedna drvena kućica, a nadamo se i još jedna i još jedna. Priča o Jelovom Klancu je priča o autohtonosti i vraćanju života u jedno selo, ali i pitkoj vodi, tišini, jeli, boru, bukvi i šumskim životinjama, simbiozi čovjeka i prirode.

Pratite Pametnu kunu i osvojite vrijedne aranžmane 

Ne zaboravite ispuniti NAGRADNI OBRAZAC i odabrati smještaj po vašem izboru kako biste ove godine iskoristili priliku za vrhunski odmor!

Detaljna pravila nagradne igre možete pogledati ovdje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO U Zagrebu izložena kineska pasmina rjeđa od pandi i leopardski pas iz Louisiane
RIJETKE PSEĆE ZVJERKE

VIDEO U Zagrebu izložena kineska pasmina rjeđa od pandi i leopardski pas iz Louisiane

Posljednjeg dana velike Svjetske izložbe pasa na Zagrebačkom velesajmu izlagane su i neke od najrjeđih pasmina na svijetu. Te su pasmine tako ugrožene da još nisu do kraja ni standardizirane...

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana