Viral

Komentari 0

VIDEO Nesvakidašnja scena: Lukava vjeverica krala čokoladice iz košare ispred kuće

VIDEO Nesvakidašnja scena: Lukava vjeverica krala čokoladice iz košare ispred kuće

Majka i kćer su čokoladno iznenađenje ostavile dostavljačima ispred kuće. Video na TikTok-u je postao viralan nakon što je mali životinjski lopov krao čokoladice iz košare

Zbunjena majka iz Amerike ostala je iznenađena kad su nestale čokoladice iz košare namijenjene dostavljaču. Cijelu akciju lukave vjeverice snimila je na svom Tiktok-u, a video je pregledan 1.6 milijuna puta.

Majka i kći su postavile sigurnosne kamere kako bi riješile ovu zagonetku. Obje su bile šokirane kada su na kamerama vidjele da je zapravo riječ o - vjeverici.

- Oh, netko nam je uzeo Snickers-e -  majka govori na početku videa. Dok su pregledavale košaricu, i majka i kćer su shvatile da nije izvršena nikakva isporuka, ali također su nestale i čokoladice.

- Samo se nadam da nisu vjeverice - rekla je majka.

- Vjeverice?! - upitala je zbunjeno kćer.

Nekoliko sekundi nakon što su obe ušle u kuću kamera je pokazala krivca. To je uistinu bila lukava vjeverica.

Video je dobio i mnogo komentara.

- To je zapravo bio vozač.. on jednostavno nije bio svoj jer je bio gladan. - nasmijao se jedan komentator.

- Ja sam mislio da je kći uzela sve čokoladice i glumila da ne zna za ništa jer bih to ja napravio - komentirao je drugi.

Iako je poznato da vjeverice najčešće kradu hranu koja se nalazi u hranilicama za ptice, čini se da su pronašle još jedan način. Isto tako izgleda da i one imaju što se kaže - slatki zub.