Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Visjela naopačke s drveta zbog neprihvatljive usluge

Nakon banalnog sukoba s mladom blagajnicom u McDonaldsu, bijesna žena je visjevši naopačke sa stabla htjela pokazati koliko je nezadovoljna uslugom

Rare Verhalen
Foto: Rare Verhalen
0 komentara

Amity Joy Doss (24) iz Fort Piercea na Floridi (SAD) rekla je asistentu prodaje u McDonaldsu da otpusti blagajnicu koja je posluživala mušteriju ispred nje. Mislivši kako se Amity šali, voditelj ju je ignorirao. Prema navodima u izjavi, bijesna žena je zatim otišla iza pulta kod maloljetne blagajnice. Povukla ju je za košulju i državši za struk rekla joj je da usluga "nije prihvatljiva". Voditelj je poslao zbunjenu djevojku u kuhinju dok ne bude sigurno da izađe. Amity je izjurila iz restorana i počela izvoditi scene na parkiralištu. Prvo je ležala na poklopcu motora na svom autu, a nakon toga je naopačke visjela s drveta. Vratila se unutra da vidi ji li sada njen zahtjev usvojen, pritom gurnuvši jednu mušteriju. U međuvremenu je stigla policija i privela je.
- Bila je vrlo ratoborna na putu do postaje. Ne znamo što ju je toliko naljutilo - rekao je jedan od šerifovih zamjenika.
Protiv Amity je podignuta prekršajna prijava, a večerat će zatvorsku hranu dok se ne smiri.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message