Obavijesti

Viral

Komentari 65

Žene vole kad smo vatrogasci, često pitaju gdje nam je crijevo

Žene vole kad smo vatrogasci, često pitaju gdje nam je crijevo
1

LUDE DJEVOJAČKE ZABAVE: Striperi kažu kako su im golišavi nastupi odličan prihod jer nastupe naplaćuju i do 200 eura, no kući odu i s napojnicama koje se nerijetko penju i preko 1000 eura za noć

VIDEO

Mladenke u Srbiji sve češće za svoje djevojačke večeri angažiraju stripere kako bi im 'zapaprili' posljednje dane prije braka. Po pričama mišićavih muškaraca koji se bave ovim unosnim poslom, mladenke i njihove prijateljice najviše se raspamete kada ugledaju stripera u uniformi policajaca ili vatrogasaca, a oni po polusatnom nastupu 'okrenu' 100 do 200 eura.

Stripere najčešće angažiraju prijateljice mladenki koje ih pozovu bez mladenkinog znanja. Jelena Zarić iz Novog Sada za Blic je ispričala kako je na vrata stana u kojemu su organizirale djevojačku večer pozvonio mladić u odjelu policajca te rekao da je došao napisati kazne zbog prevelike buke. Mladenka je povjerovala u priču, a kada se 'policajac' počeo skidati zabava se 'zakuhala'.

- Mladenkin izraz lica neću zaboraviti dok sam živa. Jedva se sastavila, pa je vrištala. On ju je smirio i uhvatio za ruke - kaže Jelena.

'Nastupam kao policajac, vatrogasac ili perač prozora'

Beogradski striper Saša Brkić (28), inače student prava, kaže kako zabave nerijetko završavaju razuzdanom golotinjom, a fotografije s takvih zabava čuvaju se daleko od očiju budućih muževa. Jednom prilikom je, kaže, bio angažiran da glumi da treba obaviti pretres autobusa koji je putovao iz Hrvatske prema Beogradu.

- Kod Šida sam zaustavio autobus i u policijskoj uniformi najavio da moram obaviti pretres zbog konzumiranja nedopuštenih sredstava. Kada sam došao do mladenke, počeo sam se skidati. Kada sam u uniformi policajca žene me žele uhititi, a u odjelu vatrogasca najčešće me pitaju gdje mi je crijevo - ispričao je Saša koji na zabave dolazi i u liječničkoj kuti i obavlja 'preglede'.

Napojnice i preko 1000 eura za noć

- Nastupam i kao perač prozora. Sajlom se spustim do određenog kata i zabava onda počinje - kaže Saša i dodaje da je nastupao i u uredima državnih tvrtki i to u večernjim satima kad su uredi prazni.

Striperi kažu kako su im golišavi nastupi odličan dodatni prihod jer nastupe naplaćuju do 200 eura no kući odu i s pozamašnim napojnicama koje se nerijetko penju i preko 1000 eura za noć.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju