Obavijesti

HTC – novo pojačanje Hoykine Fotosofije u Tuhelju

HTC – novo pojačanje Hoykine Fotosofije u Tuhelju
15

Ovih se dana u Tuheljskim toplicama održala sedma po redu, Fotosofia, seminar koji svake godine okupi niz ljubitelja fotografije. Ove se godine timu Damira Hoyke i HTC

HTC-ovi high-end pametni telefoni pobudili zanimanje brojnih domaćih celebrityja – foto modela Fotosofijinih seminarista, ali i odigrali glavnu ulogu u stvaranju zanimljivih autorskih djela. 

Pred 15 ovogodišnjih seminarista postavljen je čitav niz izazovnih zadataka i intenzivan tempo rada, obogaćen posve novim iskustvom snimanja zahtjevnih tema – mobilnim telefonom. Naime, tijekom svih sedam dana trajanja Fotosofije, seminaristi su, pored svojih fotoaparata, u svakodnevnom obavljanju seminarskih zadataka, koristili i mobilni telefon HTC One X, da bi po završetku seminara najbolji radovi, u kategoriji „HTC kompozicija“ bili i nagrađeni. Pobjednica ovogodišnjeg HTC izazova mlada je autorica Polina Stančić.

Inače, HTC One X može se pohvaliti iznimno brzom kamerom koja se autofokusira brže od treptaja oka te producira fotografije iznimne kvalitete, i to zahvaljujući najnovijoj tehnologiji ImageSenseTM, kameri od 8 MP te nizu naprednih funkcija. Snimanje i razmjena fotografija u pokretu brži su nego ikad zahvaljujući tehnologiji koja omogućuje brzo fokusiranje te sučelje koje reagira iznimno brzo. 

HTC One X je super-telefon s vrhunskim performansama, HTC-ov tehnički najnapredniji uređaj do sada, te prvi koji dolazi opremljen sa super brzim četverojezgrenim procesorom,a predstavlja jedinstvenu kombinaciju elegantnog dizajna, vrhunske tehnologije i performansi.

Nadalje, kao i svih godina do sada, održan je i „Celebrity day“, kada su pred objektive seminarista stale brojne poznate osobe: Hrvoje Šalković, Gordan Kožulj, Zuhra, Zoran Vakula, Tomislav Jelinčić, Boris Mirković, Adnan Novo, Goran Grgić, Robert Kurbaša, Ida Prester, Natko Zrnčić Dim, Luka Vidović, Rene Bitorajac i  Luka Tomaš. Osim što su strpljivo pozirali seminaristima, mnogi od njih nisu mogli odoljeti HTC-ovim hostesama i vrhunskom uređaju HTC One X.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje