Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iza svakog uspješnog gemišta, stoji dobra mineralna voda

Ne postoji krivi omjer, kriva temperatura, kriva čaša. Upravo je zato gemišt tako omiljen, s njim ne možete pogriješiti i uz njega ste ono što jeste, jednako kao uz prave prijatelje

Studenac
Foto: Studenac

Studenac je mineralna voda savršeno izbalansiranih minerala te se pokazala kao najbolja voda za miješanje s vinima, što dokazuje i nagrada Superior Taste Award koju je Studencu dodijelio International Taste & Quality Institute iz Bruxellesa. Žiri sastavljen od 120 vrhunskih europskih gastronomskih stručnjaka i somelijera ocijenio je Studenac najvišom ocjenom za vrhunsku kvalitetu i superioran okus. 

Upravo zato je: “Studenac - garancija dobrog gemišta”. Superior Taste Award etablira Studenac među svjetske visokokvalitetne prehrambene proizvode. Studenac je pri izboru ocijenjen maksimalnom ocjenom od tri zvjezdice te svrstan u kategoriju proizvoda vrhunskog okusa i kvalitete. Potrošači prepoznaju Studenac kao proizvod namijenjen vrhunskim gurmanskim užicima, idealan dodatak vinu te svakodnevnom gašenju žeđi, nadoknadi minerala i hidrataciji organizma. U opuštajućim, neformalnim trenucima druženja s bližnjima, gemišt je idealno piće.

Message