Obavijesti

Izaberite vrhunski Samsung tablet već od 679,99 kn

Izaberite vrhunski Samsung tablet već od 679,99 kn
4

Samsung Galaxy tableti su lagani i elegantni tako da ćete ih s ponosom nositi posvuda, a njihove karakteristike neće vas ostaviti na cjedilu.

Atraktivni i elegantni izvana, snažni i napredni iznutra! Takvi su Samsung Galaxy tableti koji će vam pružiti sve što tražite i znatno olakšati vaše svakodnevne radnje, bez obzira je li riječ o poslu ili zabavi. Na Mondu ćete naći odličnu ponudu i vrhunskih Samsung tableta. Iz ponude izdvajamo tri modela.

Galaxy Tab 3 SM-T110 za 679,99 kn

Tab3 Lite posvuda ćete nositi zahvaljujući njegovu ultraprijenosnom dizajnu. Debljine samo 9,7 mm, tanji je od drugih modela, a njegova sažeta forma svakako će vas oduševiti. Veća i prostranija površina zaslona pruža još bolji doživljaj gledanja uz jasnije slike i oštriji tekst bez trake stanja koja ometa pogled. Nesputano se prepustite najljepšem multimedijskom doživljaju zahvaljujući snažnom i brzom procesoru. 

Glavne značajke: 7" zaslon, procesor ARM Cortex A9 Dual Core 1,2GHz, 1GB RAM, memorija 8GB Flash drive, Wi-Fi 802,11b/g/n, Bluetooth 4.0, Micro USB, stražnja kamera 2MP.

Galaxy Tab 3 SM-T210 za 799,99 kn

Uz ovaj tablet otvarate sasvim nove mogućnosti. Galaxy Tab 3 savršeno leži u ruci i jamči laganu upotrebu u pokretu. Opremljen je moćnim dvojezgrenim procesorom i dvama fotoaparatima. Uživajte u velikom izboru aplikacija koje nude ultimativni zabavni centar.  

Glavne značajke: 7" zaslon, Dual-Core 1,2 GHz, 1GB RAM, 8GB memorije, stražnja kamera 3 MP, prednja kamera 1,3 MP, Android Jelly Bean 4.1., Wi-Fi Direct.

Galaxy Tab 3 T310 za 999,99 kn

Ovaj model sadrži napredne značajke i nove pogodnosti. Iznimno je lagan, intuitivan u svakom trenutku, a radi isto kao vaš Galaxy smartphone, tako da ne trebate ništa novo naučiti. Na ovom tabletu radite cijeli dan bez potrebe za punjenjem jer baterija traje čak i do 11 sati.

Glavne značajke: 8" zaslon, Dual-Core procesor 1.5GHz, 1.5GB RAM, 16GB memorije, Android 4.2.2, WiFi.

Ako još uvijek niste sigurni što točno tražite od svog budućeg tableta, pročitajte naš vodič za kupovinu tableta.

Posjetite Mondo i izaberite Samsung tablet baš po svojoj mjeri!


Kupovina i načini plaćanja na Mondu

Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama jednokratno, pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Do 12 rata beskamatno možete platiti American Express i Diners karticama te Visa i Mastercard karticama Zagrebačke banke. Rok isporuke je 1-3 radna dana, a cijena dostave je 19,90 kn za narudžbe do 700 kn. Dostava je besplatna za narudžbe iznad 700 kn. Za telefonske narudžbe nazovite nas na 0800 44 68.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...
Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario
POKUŠALI JE REANIMIRATI

Starija žena umrla u Makarskoj. Pozlilo joj nakon što ju je mladić gurnuo, a njenog psa udario

Oko 10.20 sati dobili su dojavu starije žene koja je rekla da ju je muškarac odgurnuo na ulici, nakon čega je pala, a njenog psa je udario nogom. Ubrzo joj je pozlilo te je preminula nakon reanimacije