Obavijesti

Želiš osvojiti 50.000kn? Prijavi se i postani METRO zvijezda

Želiš osvojiti 50.000kn? Prijavi se i postani METRO zvijezda
1

METRO Zvijezda zajednice nagradni je natječaj koji prepoznaje osobe koje su spremne napraviti korak više kroz konkretan doprinos svojoj zajednici

METRO Zvijezda zajednice nagradni je natječaj u organizaciji vodećeg veletrgovca, METRO CashCarry-ja, koji prepoznaje osobe koje su mimo svojih poslovnih tokova spremne napraviti korak više kroz konkretan doprinos svojoj zajednici te koje su svojim djelima primjer i uzor drugim poduzetnicima. Cilj ovog natječaja jest promicanje društveno savjesnog poslovanja te nagraditi hrvatske poduzetnike koji su spremni napraviti korak više kroz konkretan doprinos zajednici i koji svojim poslovanjem mogu postati primjer drugim poduzetnicima. 

Ovo je natječaj za sve koji posluju srcem.

Organizator METRO Cash&Carry, ovim natječajem želi nagraditi hrvatske poduzetnike koji su spremni napraviti korak više kroz konkretan doprinos zajednici i koji svojim poslovanjem mogu postati primjer drugim poduzetnicima. Na kraju natječaja jedan je pobjednik kojeg METRO nagrađuje sa 50.000 kuna, poticajem za daljnji razvoj vlastitog poslovanja. 

 Jeste li i vi među njima?

Ovim, drugim po redu nagradnim natječajem METRO nagrađuje  zvijezdu zajednice, samostalnog poduzetnika koji radi za dobrobit zajednice mimo svojeg redovnog poslovanja te nije registriran prvenstveno za humanitarnu djelatnost. Priče o svojem izvanrednom angažmanu mogu prijaviti svi nositelji METRO kartice, ali i oni koji to nisu. 

METRO  u 7 hrvatskih gradova ima 8  veleprodajnih centara te drive-in u Dubrovniku, a dugoročni cilj tvrtke je postati najbolji partner koji nezavisnim poduzetnicima pomaže unaprijediti poslovanje na svim razinama, a ovim natječajem želi istaknuti i potaknuti duh zajedništva koje se usredotočuje na strast za nečim što predstavlja više od novca i brojeva.

Pedeset je tisuća razloga za prijavu na ovaj natječaj.  Prijavite i vi svoju priču i iskoristite priliku. Možda baš vi postanete METRO Zvijezda zajednice za 2015. godinu

Prijaviti se možete putem METRO web stranice  OVDJE ili putem Facebook aplikacije na https://www.facebook.com/MetroHR od 4. do 15. lipnja 2015. godine.

Nakon prijave aktivirajte svoje navijače da glasuju za vas. Glasovanje je otvoreno od 01. lipnja do 19. lipnja 2015. godine.  Nakon 30. lipnja deset priča sa najvećim brojem glasova ulazi u veliko finale u kojem o pobjedniku odlučuje žiri kojeg čine predstavnici METRO-a i 24sata te prošlogodišnji pobjednik.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...
OTKRIO POZNATI CHEF

Recept za najbolji pire krumpir - cijeli život ga krivo radimo...

Ljudi najčešće pire krumpir pripremaju u vodi i naknadno dodaju začine. Poznati chef s Food Networka je rekao da je to krivi način pripreme i otkrio kako pripremiti savršeno kremasti pire krumpir
VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa