Obavijesti

Junior

Komentari 0

Njemu pripada najslađi glas sarajevskog radija

Njemu pripada najslađi glas sarajevskog radija
1


Djelatnicima radija prošle godine oko Valentinova palo je na pamet da bi mogli uvesti rubriku s djecom. Sin je bio baš pravog uzrasta

VIDEO

Tek mu je pet, a već je zvijezda! Ne samo u rodnom Sarajevu, gdje Sin Kurt više od godinu dana slušatelje Radija Stari Grad (RSG) uveseljava svojim glasom, nego i šire. 

- Prijatelji nam uvijek hvale Sina, pa nismo shvaćali koliko je popularan. Ali ljudi ga na ulicama prepoznaju po glasu, nedavno i usred Dubrovnika, na Stradunu, a stalno dolaze divni, jako dirljivi komentari slušatelja - ponosan je tata Almir, koji također radi na RSG-u. 


Djelatnicima radija prošle godine oko Valentinova palo je na pamet da bi mogli uvesti rubriku s djecom. Sin je bio baš pravog uzrasta.


- Rekli smo da prestajemo snimati prvi put kad se pobuni, tako da je potpuno do njega - objašnjava otac. Sin se, kaže, pravi da mu je nebitno to što njegove rubrike izazivaju toliku pažnju. U jednoj je intervjuirao i zafrkavao slavne pjevače, glumce, sportaše i političare. trenutačno vodi emisiju “Odgovorite Sinu”, u kojoj pita, primjerice, što je to žuta minuta.


- Pravi se on, ali svejedno tetama na blagajnama tu i tamo, kad mu dođe, vikne: ‘Znate, ja sam vam onaj s radija!’- smije se tata.

Neobično ime

Htjeli smo mu dati ime koje na prvu ništa ne govori u gradu u kojem se imena često vezuju s nacijom, objašnjavaju roditelji i dodaju da je Sinovo ime u njegovu vrtiću još i najnormalnije.

Razgovarao je i s Bebekom

Kad naraste, petogodišnjak želi postati crtač ili životinjar, onaj koji brine o životinjama, naravno, a dotad mu dobro leže sva javljanja u radijski eter i intervjui, kao onaj s poznatim Željkom Bebekom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu