Obavijesti

Junior

Komentari 0

'Hotel medo' putuje po Hrvatskoj, nemoj ga propustiti

'Hotel medo' putuje po Hrvatskoj, nemoj ga propustiti
1

Sestrice Tupete, Lupete i Mupete pokušavaju vratiti sjaj nekad popularnog hotela smještenog u brdima. Hoće li im pomoći božićna čarolija pogledajte u predstavi

VIDEO

Sestrice Tupete, Lupete i Mupete pokušavaju vratiti sjaj nekad popularnog hotela smještenog u brdima. 

Radi izgradnje autoceste hotel je izgubio na važnosti. Radnja se odvija na sam Badnjak, a hoće li božićna čarolija pomoći u ostvarenju priče, treba pogledati u predstavi "Hotel Medo" koju izvodi kazalište Tvornica Lutaka. 

Ove i sljedeće subote su u kinu Grič u Zagrebu. 

- Planiramo što više posjećivati mala mjesta, zakinuta za kulturni program, kao što je i glavna tema naše priče Hotel Medo, objasnila je autorica i redateljica Petra Radin. Ravnatelj predstave je Mario Kovač. 

- Oduševljen sam reakcijama djece, pogotovo kad vidim da je moja kći Ena pogledala cijelu predstavu u dahu. Veselim se mladim snagama u Tvornici lutaka, a Petra i ja ćemo biti ona dva muppeta sa strane i pratiti svaki potez. I naravno, gunđati, nasmijao se Mario. 

Glavne glumice  su Lara Škrinjar, Ana Kraljević i Antea Cvjetković. 

- Na predstavi Hotel Medo je lijepo i zabavno raditi. Rezultat odlične predstave na probama je predstava kojom su djeca oduševljena, kazala je Lara Škrinjar, dok se Antea nadovezala kako o atmosferi najbolje govori činjenica da se tijekom priprema niti jedna od četiri žene koje su radile na predstavi nisu posvađale. 

- Ovo je bilo divno iskustvo za mene i nadam se da nije posljednje u ovom simpatičnom kazalištu punom pozitivnog duha i igre, rekla je ona. 

- Kažu mame da djeca u jednom dahu gledaju predstavu, a i roditelji se zabavljaju, nasmijala se Ana i pozvala male i velike da im se pridruže i ove subote.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode