Obavijesti

Junior

Komentari 0

Uradi sam radionica za djecu i roditelje u Zagrebu u nedjelju

Uradi sam radionica za djecu i roditelje u Zagrebu u nedjelju
1

HacKidemia Zagreb bavi se temama tehnologije, zanata, umjetnosti i recikliranja, sa DIY pristupom. Na radionici mogu sudjelovati i roditelji i djeca starija od 6 godina

VIDEO

HacKidemia Zagreb je neprofitno orijentirana suradnja organizacija HUB Zagreb, IMM i MAMA, s ciljem senzibiliziranja djece i njihovih roditelja na teme tehnologije, zanata, umjetnosti i recikliranja, sa DIY pristupom. 

Organiziramo radionice gdje sudionici otkivaju, uče, stvaraju i pomažu jedni drugima.Naš multidisciplinarni tim ima članove koji dolaze iz područja psihologije, održivog razvoja, informatičkih tehnologija, graditeljstva i umjetnosti. Jedno nam je zajedničko: naš interes za tehnologiju, edukaciju, umjetnost i kreativnost.

Na našim radionicama sudjeluju djeca i njihovi roditelji. 

HacKIDemia je mjesto gdje je svatko dobrodošao, međutim djeca ipak trebaju biti dovoljno zrela da razumiju upute i koriste alate kao što su škare ili kistovi. U pravilu djeca su spremna na najjednostavnije radionice kada imaju oko 6 godina. 

Prva HacKIDemia radionica će se održati u nedjelju, 24. veljače, od 14 do 18 sati u HUB – Zagreb na Trgu Nikole Šubića Zrinskog 6.

Ovaj put ćemo imati 3 paralelne radionice, za koje nam treba oko 2 sata da ih završimo. Djeca mogu promijeniti u kojoj sudjeluju kad god žele, i ponovno se vratiti natrag. Svaka radionica ima voditelja koji će voditi djecu (i roditelje) kroz kreativni proces.

Nema klasične ulaznice s točnom cijenom. Radimo na način plati-koliko-želiš, jer vjerujemo da svi trebaju imati mogućnost pristupa edukaciji, neovisno o prihodu, i da novac ne smije biti prepreka na bilo koji način. 

Sve dodatne informacije kao i prijavnica za radionicu nalaze se OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana