Obavijesti

Junior

Komentari 0

Zadarska zvijezda: Frane (10) već ima 7 medalja i pehara

Zadarska zvijezda: Frane (10) već ima 7 medalja i pehara
4

Mladog nogometaša Franu Žunića Araminčića (10) obitelj podupire u ljubavi prema nogometu. Putuju s njim na gotovo sve turnire, a on niže same uspjehe

VIDEO

Frane Žunić Araminčić ima 11 godina i ide u 6. razred OŠ Stanovi u Zadru. Osim što niže uspjehe u školskim klupama, uspješan je sportaš. Zaljubljenik je u nogomet i igra za NK Zadar.

- Jako volim nogomet i počeo sam trenirati sa šest godina. Igram u napadu jer volim davati golove - kaže Frane koji se ne može sjetiti koliko je do sada zabio golova. 

Njegova je soba puna nogometnih trofeja. Zajedno sa svojim nogometnim klubom Frane je osvojio zlato u Makarskoj na Međunarodnom turniru i zlato u Međugorju. Dva su puta bili srebrni i tri puta brončani na raznim turnirima.

- Imam sedam medalja i isto toliko pehara. Imam i nagradu za najboljeg igrača na Međunarodnom turniru u Makarskoj - pohvalio se osnovnoškolac. Nagrade mu, kako kaže, daju vjetar u leđa i volju za dalje.

- One su nagrada za moj trud. Osim toga, super je osjećaj kada ti svi plješću i svi ti čestitaju. Suigrači te cijene i lijepo je kada pridonosiš pobjedama svojeg kluba - kaže Frane.

Budući da su još mali, nemaju organizirane velike proslave svojih pobjeda.

- Mi to obavimo timskim pozdravom. Svi se okupimo u krug, ispružimo ruke, trener pita tko je najbolji, a mi odgovaramo jednoglasno: ‘Zadar’ - govori Frane.

Nogometni idoli su mu Lionel Messi iz Barcelone i Eden Hazard iz Chelseaja. Osim sporta, kaže, jedini hobi mu je učenje. Ako ne uči, s tatom Marijom ide u ribolov. Najdraži su mu matematika i tjelesni, a ne voli glazbeni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode