Obavijesti

Kolumne

Komentari 14

'Bando radnička! Živite vi od samo 19.000 rupija na mjesec'

'Bando radnička! Živite vi od samo 19.000 rupija na mjesec'
1

Hrvatski zastupnici okupljeni u sindikat Kunta Kinte prosvjedovali su danas protiv građana Republike Hrvatske. Povorku je poveo šef sindikata Damir Kajin - Poverino

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.  

Zvjezdani nadnevak - 30. siječnja -  Hrvatski predsjednik je na gastalima, objavio je liječnički konzilij, jer se se toliko zabrinuo za sudbinu zastupnika i sudaca Ustavnog suda da ima jaku želučanu kiselinu.
- Oni ne bi trebali završiti na burzi - rekao je predsjednik. Predsjednik je nestabilno, priopćio je konzilij.

Zvjezdani nadnevak 31. siječnja - Bivši hrvatski predsjednik Stipe Mesić. u narodu poznatiji kao Čekić (mali ček od 50.000 AUD) rekao je da nabavio kravatu za predstavljanje Hrvatske. Kupili su mu je prijatelji koji su mu posudili novac za kupnju dva nova stana prije tisuću godina. Psiholozi su rekli da Mesić ne može razlučiti stvarnost od uobrazilje pa zato ne može shvatiti da više nije predsjednik i da ne predstavlja nikoga. Njegova igra građane RH košta milijune rupija.

Zvjezdani nadnevak 1. veljače - Hrvatski zastupnici okupljeni u sindikat Kunta Kinte prosvjedovali su danas protiv građana Republike Hrvatske, tražeći da ih razumiju.
- Živite vi od 19.000 rupija na mjesec u plaćenim stanovima sa svim troškovima - pisalo je na transparentu dok su udarali bubnjevima, zvoncima i udaraljkama iz službenih limuzina. Središnji prosvjed bio je ispred skupine potomaka radnika Dalmacijavina koji tisuću godina čekaju isplatu plaća svojih predaka. Neki su radnicima dobacivali "bando radnička", ali su ih smirili Arsen Bauk, blagajnik sindikata, te predsjednik Damir Kajin zvani Poverino.

Zvjezdani nadnevak 2. veljače - Hrvatski premijer dao je otkaz kritičarima vlade, odnosno građanima Republike Hrvatske.
- Ne očekujem podaništvo nego lojalnost. Ne može netko iz 754. ešalona kritizirati rad vlade. Sorry - rekao je premijer. Hrvati koji su dobili otkaz neće primati šest mjeseci dužnosničku plaću. Inače, Hrvati uopće ne primaju plaću već tisuću godina.

Zvjezdani nadnevak 3. veljače - Hrvatski ministar financija najavio je izdavanje državnih obveznica u neovisnom svemirskom entitetu Herceg-Bosni. Od dobivenog novca Vlada kani kupiti kompas kako bi tisuću godina nakon dolaska na vlast znala kojim smjerom krenuti. Vlada Herceg-Bosne darovala je kompas bez naknade u nadi da će subraća krenuti putem prosperiteta. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana