Obavijesti

Kolumne

Komentari 13

Evolucija je, ipak, učinila svoje, fotelje im srasle sa zadnjicama

Evolucija je, ipak, učinila svoje, fotelje im srasle sa zadnjicama
1

Potpredsjednik Sabora, inače povjesničar umjetnosti optuživanja, svečano je otvorio Kunstmuseum u Zagrebu u pratnji bivšeg sindikalista. Stalni postav stalno će rasti

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. Političari u RH ostali su isti. Klonirali su se kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Počela je kampanja za najnovije izbore.

Zvjezdani nadnevak 17. listopada 3011. Vlada je iznašla rješenje problema s produženim boravkom koji je većini Hrvata pravi luksuz. Besplatno je, o trošku poreznih obveznika, u produženi boravak, upisala pukovnika koji je izborio pobjedu na izborima, a potom nizom specijalnih akcija oštetio državni proračun. Država nije prihvatila da pukovnik troši privatno vlasništvo svoja tri prijatelja. Provest će još dva mjeseca u Specijalnoj ustanovi za zbrinute dužnosnike u Remetincu. Inače, svaki pošteni Hrvat sanja da dobije besplatni smještaj s tri obroka na dan u kojem se ne plaća grijanje, struja, voda i hrana. 24sata doznaju su vladajući zbog nedostatka kvoruma u Saboru pitali pukovnika da podigne ruku u Saboru. On im je navodno odgovorio da mu je bol s noge prešla i na ruku. Pokazao im je gdje ga boli. Bol prolazi od šake do lakta.  

Zvjezdani nadnevak 18. listopada 3011. Odvjetnik hrvatskog tajkuna kojem se sudi za utaju poreza rekao je da je njegov klijent u teškom agregatnom stanju. 

- On je jednostavno ispario. Zato se nije mogao pojaviti na sudu - rekao je odvjetnik. Tajkun se navodno javio iz drugog planetarnog sustava u koji je ispario zbog liječenja ramena, pa se zato nije pojavio na suđenju. Ministarstvo pravosuđa nije se oglasilo jer nije zaduženo za tajkune. Nadležno je samo za siromašne Hrvate koji kasne s plaćanjem RTV pretplate i ostalih režija kojima nemilosrdno ovrhom sjeda na račune koji su ionako u minusu. 

Zvjezdani nadnevak 19. listopada 3011. Tajkun koji je samo dan ranije ispario iz zemlje zbog teškog agregatnog stanja je bolje. Njegovo stanje se normaliziralo. Enerdžajzirao se na utakmici Dinama protiv Ajaxa. Dinamo je pomeo Ajax sa 31 naprema 4 i tako učvrstio svoju poziciju na ljestvici Lige prvaka u metloboju. Sud se nije bunio što nije dostavio medicinsku dokumentaciju. Svemirska medicina je čudo jer u samo jednom danu riješio problem bolnog ramena. 

Zvjezdani nadnevak 19. listopada 3011. U Slavoniji je održan 1000. tradicionalni ultramaraton na kojem su sudjelovali potomci radnika Đakovštine. Oni već stoljećima trče za obećanjima raznih dužnosnika koji im obećavaju isplatu mizernih, ali neisplaćenih plaća njihovih predaka. Trčali su u gaćama jer im preci nisu imali što ostaviti u nasljedstvo. U jednoj je dionici izbio verbalni sukob sa zaštitarima. Naime, cesta kojom su trčali vlasti su prodale stranoj tvrtki još davne 2012. što je bio uvjet za ulazak RH u EU.  Policija je nijemo promatrala naguravanje. Nisu mogli reagirati jer policija u RH ima status promatrača. Sve zakonske akte provode privatni tjelohranitelji bogatog stališa. 

Zvjezdani nadnevak 20. listopada 3011. Čelnik oporbene koalicije oborio je svjetski rekord. Njega su prepone zaboljele nakon samo 20 sekundi sjedenja u saborskim klupama. Njegovi kolege iz koalicije i vladajuće stranke oborili su drugi rekord. Najdugovječniji su zastupnici u svemiru. Ne skidaju se s grbače naroda već tisuću godina. Evolucija je, ipak, učinila svoje. Fotelje su im srasle sa zadnjicama. U normalnom svemiru sramota je služiti općem dobru i za to imati privilegije. 

Zvjezdani nadnevak 20. listopada 3011. . Potpredsjednik Sabora svečano je otvorio Kunst-museum u nazočnosti brojnih uglednika iz javnog života. Velebno zdanje ima stalni postav koji se po potrebi nadopunjuje. U pratnji bivšeg sindikalista, koji je inicirao ideju otvaranja Kunst muzeja, potpredsjednik Sabora, inače povjesničar umjetnosti optužbi, nekad i sam tužitelj, pojasnio je važnost izložaka. 

- Novinare koji su ismijavali nas dužnosnike kaznili smo,  a kako smo ih kaznili predstavljeno je večeras pred vama - rekao je potpredsjednik. Novinari su predstavljeni u kavezima, krletkama, s lancima na rukama i nogama sa željeznim kuglama. 

- Ovo je poruka svima da se ne zezaju s humorom jer humor je ozbiljna stvar - rekao je potpredsjednik Sabora. I opasna, dometnuo je sindikalist. 

 Zvjezdani nadnevak 20. listopad 3011. Zagrebački gradonačelnik s gradskim vijećnicima svečano je zatvorio Velesajam, TŽ Gredelj, ZET i Dom sportova. Time je  riješio golemi minus grada koji je narastao na milijune milijardi rupija tijekom tisućljeća. Izglasovali su i administrativnu promjenu Grada Zagreba. Tako sada Novi Zagreb pripada gradu Velikoj Mlaci, a Trešnjevka je pripala Gornjem Stupniku. Tako su se riješili siromaštva i dugova.  Još uvijek traže investitora za zemljište Zagrepčanke. 

Zvjezdani nadnevak 21. listopada 3011.  Visokopozicionirani dužnosnik vladajuće stranke svečano je u Zagorju uručio navalno vozilo lokalnom DVD-u. Potom ga je svečano odručio i odvezao u nepoznato. Stanovnici su se žalili predsjednici stranke jer su u strahu da dužnosnik ne odruči cijelo Zagorje. Dužnosnik je inače poznat jer je uručio bivšem predsjedniku stranke vrhunski blindirani auto pa ga je odručio, a predsjednika su izručili u Specijalnu ustanovu za zbrinute dužnosnike u Remetincu.

Zvjezdani nadnevak 21. listopada 3011. Ministar prometa modernizirao je Hrvatske željeznice, mastodont koji je već cijelo tisućljeće guta golemi novac poreznih obveznika. Predstavio je novu, suvremenu mrežu hiperbrzih vlakova koji će prometovati diljem Hrvatske. Ministar je rekao: 

- Ultramoderni vlakovi do danas dostupni su svakom Hrvatu   S web stranice HŽ-a mogu besplatno skinuti najnoviju verziju Train simulatora. - rekao je ministar. Kritizirao je oporbu za koju je rekao da su u Šibeniku obojili samo pješački prijelaz,  a pohvalio se temeljitošću svoje vlasti - jedan tunel bojili su čak tri puta. Inače, u ostalom dijelu galaksije putuje se zakrivljenim svemirom, pa se neslućene udaljenosti prevaljuju u treptaj oka.  Train simulator je video igra koja je bila popularna početkom 21. stoljeća. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...