Obavijesti

Kolumne

Komentari 24

Milanović: Osušio mi se Čačić ako zapostavimo Slavoniju

 Milanović: Osušio mi se Čačić ako zapostavimo Slavoniju
1

Premijera su kritizirali da je podjelom zemlje u dvije regije zapostavio područje pogođeno sušom. On se pozvao na Bibliju. Zakleo se seljacima desnom rukom

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 3. rujna - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović poželio je učenicima sretan početak školske godine. Inače, školski sustav u RH toliko je zaostao za suvremenim metodama učenja da djeca nakon školovanja nemaju pojma ni o čemu. Školski je sustav podijeljen na škole u kojoj učenici uče kako će država otežati život privatnom sektoru, a u drugom sustavu djeca uče kako će privatni sektor zajebat državu. U trećem sustavu su budući bankari. Oni se u prvim godinama uče nemilosrđu pa za praksu moraju roditeljima sjesti na račune i pokrenuti im ovrhe. 

Zvjezdani nadnevak 4. rujna - Hrvatski premijer Zoran Milanović susreo se sa slavonskim seljacima koji su propali prije tisuću godina zbog suše. Slavonija, inače okružena trima rijekama, nije navodnjavana pa je postala pustinja. Premijer je pojasnio da će podjelom zemlje na dvije regije povući više novca iz fondova Europske unije, tvorevine koja se o sebi zabavila te se raspala.
- Ako zanemarimo Slavoniju, osušio mi se Radimir Čačić - rekao je Milanović parafrazirajući Bibliju. Inače, premijer je mislio na svoju desnu ruku, a to je prvi potpredsjednik Vlade RH.  Zlobnici kažu da se Čačić već počeo sušiti ali ga zalijevaju, pa straha nema.

Zvjezdani nadnevak 5. rujna -  Ministar zaštite okoliša Mihael Zmajlović susreo se nakon tisuću godina s predstavnicima stanara Jakuševca i obećao da će ukinuti rentu za umanjenu vrijednost nekretnina te da će to prebaciti na leđa Grada Zagreba. Inače, podsjetimo, hrvatska je država prva u svemiru koja podržava bezakonje, jer je  Jakuševac bespravno, ilegalno odlagalište otpada, a sve se državne i gradske institucije trude da se otpad tamo i dalje odvozi.

Zvjezdani nadnevak 6. rujna - Arheolozi iz 50-ak galaksija ostali su šokirani vrijednim arheološkim otkrićem u Hrvatskoj. Pronašli su groblje razne stoke.
- Ovo nisu obične strvine. Došli smo do neoborivih dokaza da su Hrvati bili iznimno suosjećajni prema stoci, pa su ih pokapali. Vrijedno arheološko nalazište iskopano je  na imanju prijatelja životinja, mesara Stjepana Fiolića, inače mecene i čovjeka koji je podupirao umjetnost bivšeg premijera Ive Sanadera. 

Zvjezdani nadnevak 7. rujna - Međugalaktički stručnjaci osupnuti su još jednim vrijednim pronalaskom u Hrvatskoj. Pronašli su dokaze da su se neki dužnosnici iz Sanaderove vlade, uglavnom svi, plašili nečega više od smrti, što baca novo svjetlo na evoluciju svijesti u cijelom svemiru. Naime, bivši ministar poljoprivrede Petar Čobanković rekao je da morao sudjelovati u sumnjivim poslovima oko zgrade da bi pogodovao prijatelju životinja Stjepanu Fioliću.
- Da nisam pristao, premijer Sanader bi me smijenio - rekao je Čobanković istražiteljima. A smjena s položaja najteža je i najokrutnija kazna u političkim krugovima u Hrvata.

Zvjezdani nadnevak 8. rujna - Hrvatska nenarodna stranka objavila je natječaj za mjesto direktora gradske tvrtke u kojem su pogodovali svojem članu. Naveli su da kandidat mora imati najmanje pet godina iskustva, bilo kakvog. Time je HNS ispunio sva predizborna obećanja svojim članovima. Sve ih je zaposlio što je rezultiralo neslućenim gospodarskim rastom i bogaćenjem članova te Hrvatima nepotrebne političke stranke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode